İfadesi Şaşırttı, Vurduğumu Hatırlamıyorum

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İfadesi Şaşırttı, Vurduğumu Hatırlamıyorum
 :
/ 31.972 Kez Okundu
| |

Bursa’da dün tarihi Tophane Parkı’nda oğlunu yaralayan kişiyi tabancayla vurarak öldürdüğü gerekçesiyle gözaltına alınan şüpheli adliyeye sevk edildi.

Dün gerçekleştirdiği cinayet sonrası emniyetteki ifadesinden sonra adliyeye getirilen Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nde ifade veren Ridayettin Serbest., “Müteahhit ile mobilya fabrikasının yapımı için 320 bin lira karşılığında anlaştık. Mobilya fabrikasının 2 ayda bitirilmesi konusunda anlaştık. Eğer fabrika gününde teslim edilmezse yüklenici bize her gün için 500 lira gecikme parası verecekti. Fabrika gününde bitmedi ve müteahhit bize gecikme parası vermedi. Bunun üzerine araya bir aracı girdi. Bize 270 bin liralık senet verdi. Müteahhit fabrikayı geçtiğimiz cuma günü bitireceğini söyledi. Fabrika bitince biz senedi iade edecektik. Ama cuma günü fabrika yine bitmedi. Bunun üzerine pazartesi günü Tophane Meydanında buluşmak üzere sözleştik" şeklinde konuştu.

HATIRLAMIYORUM

Dün Bursa’nın en işlek yerlerinden biri olan Tophane Meydanında müteahhit ile buluştuklarını anlatan Ridayettin Serbest, "Yanlarında adamları vardı. O sıra oğlumla müteahhit arasında tartışma başladı. Ben şeker hastası olduğum için biraz uzakta bekliyordum. Sonra tartışmayı görünce ikisinin arasına girerek olayı ayırdım. Ardından tekrar tartışma çıktı ve senedin yerde yırtık olduğunu gördüm. Daha sonra oğluma ateş edildi. Oğlumun yerde yattığını ve bize yardım eden olmadığını görünce dehşete kapıldım. Oğlumun ölmüş olduğunu düşünerek yerdeki silahı alıp şüpheliyi vurmuşum. Ben vurduğumu hatırlamıyorum. Görüntüleri izledikten sonra vurduğumu anladım” ifadelerini kullandı

Nöbetçi savcılık tarafından tutuklanan Ridayettin Serbest’in yakınları etten duvar ördü.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

 

Tabancayla vurularak göğsünden yaralanan Rıdayettin Serbest'in oğlu Erkan Serbest'in (33) tedavisine Muradiye Devlet Hastanesi'nde devam edildiği ve hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

 

OLAY

 

Edinilen bilgiye göre İnegöl’de babası Ridayettin S. İle mobilyacılık işi ile uğraşan Erkan S. Müteahhitlik yapan Tacettin B. İle bina inşa ettirmek üzere anlaşmaya vardılar. Anlaşmadan bir süre sonra anlaşmada problemler çıkınca görüşmek üzere Bursa Tophane’de buluştular. İki grup bir süre konuştuktan sonra aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın bir süre sonra kavgaya dönüşmesi sonucu silahlar konuştu. İddiaya göre birbirlerine ateş eden iki kişiden Erkan S. Göğsünden Tacettin B. İse bacağından yaralandı. Oğlunun yaralandığını gören Ridayettin S. Tacettin B.’nin silahını alarak ateş etti. Gerçekleşen çatışmada yaralanan Erkan S. Ve Tacettin B. Olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Muradiye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tacettin B. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken İnegöllü muhtar Ridayettin S.’nin oğlu Erkan S.’nin ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Öte yandan emniyet ekipleri ambulansta oğlunun yanında hastaneye giden Ridayettin S. Gözaltına alındı.

 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.