İGİAD basın mensupları ile kahvaltıda buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İGİAD basın mensupları ile kahvaltıda buluştu
11 Oca 2018 / Per 13:04
/ 2.236 Kez Okundu
| |

İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle İnegöl’de görev yapan basın mensupları ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Geçtiğimiz gün düzenlenen kahvaltı programına İnegöl İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri ile İnegöl'de göre yapan basın mensupları katıldı.

 

Kahvaltının ardından bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, " 10 Ocak malumunuz Gazeteciler Günüydü. Arkadaşlar yoğun olduğu için bugün kendilerine toplu bir şekilde kahvaltı vermek gereği hissettik. İGİAD olarak tüm İnegöl'ümüzün gazetecilerini,gazete çalışanlarını, geceleri gündüzleri karışık bir şekilde işleri ile ekmek peşinde koşan tüm arkadaşlarımızın günün kutluyor, başarılarının, haberlerinin her zaman iyi kısmından olmasını diliyorum. Katılımınız için çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından İnegöl Genç İşadamları Derneği (İGİAD) Başkanı Hakan Özdemir, İnegöl'de görev yapan basın mensuplarına günün anısına hediyelerde bulundu.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.