İGİAD, MARSİFED Çatısı Altına Girdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İGİAD, MARSİFED Çatısı Altına Girdi
04 Nis 2016 / Pzt 20:32
/ 242 Kez Okundu
| |

Geçtiğimiz günlerde Hotel Angelacoma VIP Salon’da MARSİFED Yönetimi ile bir araya gelen İGİAD Başkanı Hakan Özdemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, gerçekleştirdikleri toplantıda MARSİFED çatısı altına girerek işbirliği sağladı.

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, MARSİFED (Marmara ve İç Anadolu Sanayici ve İş Adamları Dernekleri Federasyonu)'in Bölgesel sürdürülebilir kalkınma yaklaşımıyla ülkemizin çağdaş yaşam düzeyine ulaşması için çalışan, rekabetçi kuruluşlar yaratılmasına katkıda bulunan ayrıca sanayici ve iş adamlarının toplumdaki öncü girişimlerini geliştirmede etkili bir örgüt olduğunu iletti.

İŞBİRLİĞİ FARKLI TECRÜBELER KAZANDIRACAK

Federasyona katılımlarının derneklerine yeni bir vizyon kazandıracağını söyleyen Özdemir, derneklerin bir araya gelerek ortak hareket etmesinin önemini vurgularken işbirliğinin kendilerine farklı tecrübeler kazandıracağını söyledi. Ayrıca 2 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirilen MARSİFED OIağan Genel Kurul Toplantısı’nda üye kabul seremonisi ve 2016-2018 dönemi yönetim, denetleme ve disiplin kurulu üyelerinin seçimini yaptıklarını ve bundan sonra MARSİFED Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif görev alacağı bilgisini verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.