İGİAD’tan İnegöllü Genel Başkana Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İGİAD’tan İnegöllü Genel Başkana Ziyaret
12 Şub 2016 / Cum 15:23
/ 632 Kez Okundu
| |

İnegöl Genç İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu ve Üyeleri, AK Parti 4.Olağan Kongresinde Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak seçilen İnegöllü Melih Ecertaş’ı ziyaret etti.

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ

Ziyarette konuşan İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, Gençliğin birlik ve beraberliğinin çok önemli olduğunu, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Melih Ecertaş'ı AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevinden ötürü tebrik eden Özdemir, İnegöllü bir kardeşimizi böylesine önemli bir mevkide görmekten dolayı mutlu olduk, başarılarının devamını diliyoruz" dedi.

YENİ TÜRKİYE YOLUNDA…

İGİAD Yönetimini ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ileten Ecertaş " İnegöl Genç İş Adamları Derneği Başkanı Hakan Özdemir, Yönetim Kurulu ve Üyelerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Yeni Türkiye yolunda siyaset, sivil toplum, akademi ve özel sektör uyum içerisinde çalışmalıdır ki ülkeye en üst düzeyde katkı sağlansın. Bu amaca hizmet eden İGİAD'ın çalışmalarını yakından takip ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.