İGİAD’tan Kamuoyuna Duyuru

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İGİAD’tan Kamuoyuna Duyuru
19 Ağu 2016 / Cum 10:51
/ 1.860 Kez Okundu
| |

İGİAD’tan Kamuoyuna Duyuru

İNEGÖL GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ’NİN AMACI-TÜZÜK MADDE 2 ÖZET

DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI EVRENSEL İLKELERİNE ANAYASA VE TABİ HUKUK KURALLARINA GİRİŞİM İNANÇ ve Düşünce özgürlüklerine saygıyı esas alır. Anayasanın öngördüğü esaslara ve Atatürk ilkelerine uygun olarak, genç iş adamlarının liderlik vasıflarını sosyal, siyasi sorumluluklarını sağlamak, kamuoyunu bu amaçlar doğrultusunda yönlendirmek ve etkinlikler yapmak derneğin amacıdır.

 

16.08.2016 Tarihli İGİAD Toplantısının Amacı

Mobilyacı üyelerimizin özellikle de dere ötesi mevki yakınlarında olup, Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi olmayan üyelerimizin bir süredir dernek başkanı olmam sıfatıyla şahsıma ilettikleri özellikle altyapı, elektrik, atık ve haberleşme sorunlarıyla ilgili toplantı talepleri olmuştur. Toplantı derneğimiz amaç ve kurumsal kimliğine uygun olarak organize edilmiş ve basın mensupları da davet edilerek konu Başkan’ının basın bülteniyle paylaşılmıştır.

Basında yer alan 16.08.2016 tarihli İGİAD toplantısının ÜST AKIL TARAFINDAN APAR TOPAR TERTİP EDİLDİĞİ iddiası asılsızdır. İspat edilmesi durumunda 12 yıldır özveriyle katkıda bulunmaya çalıştığım ve Üyesi olmaktan her zaman onur duyduğum derneğimizin başkanlık görevinden İSTİFA etmeye hazırım. Aynı ilkeli duruşu İDDİA SAHİPLERİNDEN’de beklerim.

Derneğimiz kurulduğu 1991 yılından bu güne kadar tüm gücünü üyelerinin kişisel, mesleki ve sosyal gelişimi için harcamış şehrimizin kalkınmasında katkı sağlamış 25 yıldır yaptığı tüm faaliyetlerinde İHTİYAÇ DUYDUĞU AKLI SADECE ÜYELERİNDEN ALMIŞ hiçbir kişi ve kurumun etkisi altına girmemiştir. Gelecekte de aynı ilke ve kararlılık ile çalışmalarına devam edecektir.

MUSTAFA KEMAL ATARTÜRK’ÜN “TOPLUMSAL GELİŞMESİNDE DE TEMELİNDE, YÖNETİCİLERİN TAVIRLARI YATAR ” Sözünü hatırlatarak, tüm kamuoyuna saygılarımı ve hürmetlerimi sunuyorum.

İGİAD Başkanı Hakan Özdemir

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.