İGİAD’tan Zeytin Dalı’na tam destek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İGİAD’tan Zeytin Dalı’na tam destek
26 Oca 2018 / Cum 18:50
/ 388 Kez Okundu
| |

Türkiye Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi ve İGİAD Başkanı Hakan Özdemir, yayınladığı basın açıklaması ile Suriye sınırında devam eden Zeytin Dalı operasyonunu değerlendirdi.

Hakan Özdemir yayınladığı basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; 

Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu olarak, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu “ Zeytin Dalı Harekâtı”’nın, uluslararası hukuk normları ve ulusların meşru müdafaa hakları çerçevesinde yürütülen bir operasyon olduğu gerçeğini tüm dünya kamuoyunun dikkatine bir kez daha sunmak isteriz. 

Türkiye’nin, sınırlarında yaratılmak istenen fiili duruma müdahalesi, tam bağımsız ve güçlü bir ülke olmasının en doğal sonucudur. Bu operasyon, herhangi bir etnik kimliğe ya da başka bir ülkenin toprak bütünlüğüne yönelik olarak değil terörle mücadele amacıyla başlatılmıştır. Türkiye’ye uzanan terör tehditi tam anlamıyla ortadan kalkıncaya dek sürdürülmesi, ülkemiz adına bir beka meselesidir. Milli mücadelemizin en kısa sürede başarıyla sonuçlanacağına dair en küçük bir şüphemiz bulunmamaktadır. 

Türk milleti, tarihinin her döneminde olduğu gibi, bugün de bu milli dava etrafında kenetlenmiş, toplumumuzun her kesimi harekâta koşulsuz destek vermiştir. Bu öyle bir bütünleşmedir ki hiçbir provakasyon ve girişim ulusal bütünlüğümüze zarar veremeyecek, Türkiye’nin her alanda büyüyerek güçlenmesi önlenemeyecektir. 

Türkiye’nin Genç Enerjisi Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu, devletinin ve şanlı ordusunun sonuna kadar yanındadır ve destekçisidir. Bu kutlu dava yolunda şehit düşen yiğitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Cephedeki kahraman askerlerimizin en kısa sürede zafer ve selametle sevdiklerine kavuşmaları temennisiyle Yüce Allah Türk Ordusunu muzaffer kılsın, halkımızın dualarıyla yar ve yardımcıları olsun diyoruz. 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.