İHD’den Mustafa Durmuş’a ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İHD’den  Mustafa Durmuş’a ziyaret
#İnegöl | Haber Merkezi
10 Nis 2021 / Cmt 18:32
/ 662 Kez Okundu
| |

Yasin Altuntepe Başkanlığında faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren İnegöl Hastane Derneği (İHD) bir yandan sosyal sorumluluk projelerine devam ederken bir yandan da ilçenin önemli kurum ve kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştirerek ilçedeki dayanışma ruhunu üst düzeye çıkarıyor.

İnegöl’de sosyal sorumluluk projeleri ve sağlık çalışanlarına yönelik destekleriyle her kesimden vatandaşa ulaşmaya çalışan İnegöl Hastane Derneği (İHD) AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.  Pandemi nedeniyle ertelenen ziyaretlerine yeniden başlayan İHD’nin ilk durağı AK Parti İnegöl İlçe Başkanlığı oldu. İHD Başkanı Yasin Altuntepe ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ve parti üyelerini ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.  Başkan Altuntepe, İHD’nin yıl boyunca gerçekleştirdiği faaliyetleri toplantıda tek tek anlattı. Yapılması planlanan ve gündemde olan proje ve destekler masaya yatırıldı.

İHD’NİN AK PARTİ ZİYARETİNDE DAYANIŞMA RUHU ÖNE ÇIKTI
Ziyarete ve toplantıya ilişkin açıklamalarda bulunan Altuntepe, “İHD olarak başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, birçok alanda yardımlarımız hız kesmeden sürüyor. İnegöl’ün dayanışma ruhu çok yüksek. Her projemiz, her fikrimiz büyük destek görüyor. AK Parti İnegöl’den de bugün projelerimize destek istedik. Birlikte neler yapabiliriz konusunda fikir alışverişinde bulunduk. İnegöl’e fayda sağlayacak, İnegöllü vatandaşlarımızın, sağlık kahramanlarımız gönlünü kazanacak her fikre her yardıma kapılarımız sonuna kadar açık. İHD olarak hayırlara vesile olmanın gururunu yaşıyoruz. Firmalarımız, esnaflarımız, hayırseverlerimiz, her kesimden herkesin desteğini alarak bugünlere geldik ve bu dayanışma ruhu ile geleceğe umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı.
AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ise İHD’ye çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, dayanışma ruhu ile yeni desteklere imza atacaklarının altını çizdi. 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.