İHH İnegöl Temsilciliği 2024 Kurban Çalışmaları İçin Gürcistan'a Gidiyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İHH İnegöl Temsilciliği 2024 Kurban Çalışmaları İçin Gürcistan
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Haz 2024 / Cmt 16:25
1 dk okuma / 935 Kez Okundu
| | |

İHH İnegöl Temsilciliği, 2024 yılı Kurban Bayramı çalışmalarını Gürcistan'da sürdürecek. Hüseyin Aydın, kurban hissesi bedelinin 6700? olduğunu ve bağışların bayramın ikinci gününe kadar kabul edileceğini açıkladı.

İHH İnsani Yardım Vakfı İnegöl Temsilciliği, 2024 yılı Kurban çalışmaları kapsamında Gürcistan'da faaliyet gösterecek. İHH Vakfı İnegöl Temsilciliği İdari Müdürü Hüseyin Aydın, bu yıl kurban hissesi bağış bedelinin 6700? olarak belirlendiğini ifade ederek, "Kurban bağışları bayramın ikinci gününe kadar kabul edilecektir. Bu Kurban Bayramı’nda başta ülkemizdeki ve diğer kriz coğrafyalarında yaşayan ihtiyaç sahipleri için yola çıkıyoruz. Kurban vekaletlerinizi Türkiye ile birlikte 60 ülkede milyonlarca ihtiyaç sahibine ulaştıracak ve dertlerine derman olacağız." dedi.

Gürcistan'daki 2024 Kurban çalışmaları kapsamında 20 adet büyükbaş hayvan kesilerek, Batum'da her aileye 5-6 kg olmak üzere toplamda 600 ihtiyaç sahibi aileye dağıtılacağını belirten Hüseyin Aydın, "Amacımız ihtiyaç sahibi olan ailelere destek olmak, Kurban Bayramı vesilesiyle azami et ihtiyaçlarını karşılamak ve bölgede yaşayan ihtiyaç sahiplerine yalnız olmadıklarını hissettirmektir." dedi.

3,5 milyon nüfusa sahip Gürcistan'ın nüfusunun yaklaşık %10'unun Müslüman olduğunu belirten Aydın, "Proje kapsamında İnegöl'den 2 kişi, toplamda 7 kişi ile birlikte çalışmaları organize edeceğiz. Gürcistan'da düzenleyeceğimiz projemizden 600 ailenin, yani yaklaşık 3.000 kişinin istifade etmesi hedeflenmektedir." diye ekledi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.