İHH Türkiye'de Şubeleşmeye Başladı! İnegöl'de Yeni Şube Açılıyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İHH Türkiye'de Şubeleşmeye Başladı! İnegöl'de Yeni Şube Açılıyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
21 May 2024 / Sal 17:38
/ 997 Kez Okundu
| |

Dünyanın önde gelen yardım kuruluşlarından biri olan İHH, Türkiye'de şubeleşmeye başladı. Bu kapsamda İnegöl'de de yeni bir şube açılacak.

İHH HAKKINDA
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ( İHH), 1992 yılında kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur. Dünyanın birçok yerinde mazlumlara ve yardıma muhtaçlara insani yardım ulaştıran İHH, gıda yardımı, sağlık hizmeti, eğitim ve barınma gibi birçok alanda faaliyet göstermektedir.

İHH ŞUBELERİ
İHH, Türkiye'nin birçok ilinde şubesi bulunan bir kuruluştur. Son yıllarda şubeleşme çalışmalarını hızlandıran İHH, bu sayede daha fazla insana ulaşmayı ve yardımlarını daha etkin bir şekilde dağıtmayı hedeflemektedir.

İNEGÖL ŞUBESİ
İnegöl'de açılacak olan yeni İHH şubesi, bölgedeki mazlumlara ve yardıma muhtaçlara destek olmak için çalışacak. Şube, gıda ve giyim yardımı dağıtımı, eğitim ve sağlık hizmeti sunumu, acil durum yardımı gibi birçok alanda faaliyet gösterecek.

İNEGÖL ŞUBE AÇILIŞI
İnegöl İHH Şubesi'nin açılışı 24 Mayıs günü saat 14.30’da Cuma Mahallesi Hastane Meydanı Sokak No:9 (Eski kaymakamlık lojmanı arkası ) adresinde hizmete girecek.

AÇILIŞA DAVET
İnegöl İHH Şubesi’nden yapılan açıklamada “ İHH İnsani Yardım Vakfı olarak 32 yıldır dünyanın dört bir yanında iyilik ve merhametin yaygınlaşması için yaptığımız çalışmalara yeni bir adım daha atıyor, İnegöl’de yıllardır devam eden çalışmalarımızı Temsilcilik açılışı ile taçlandırıyoruz.” İfadeleri yer aldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.