İki Ayrı Kazada 3 Yaralı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İki Ayrı Kazada 3 Yaralı
 :
/ 1.128 Kez Okundu
| |

İnegöl ile Bursa arası karayolu üzerinde, iki ayrı mevkide meydana gelen iki ayrı kazada, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edildiler.

İnegöl ile Bursa arası karayolu üzerinde, iki ayrı mevkide meydana gelen iki ayrı kazada, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansları ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine sevk edildiler.
TÜP GEÇİT KORKULUKLARINA ÇARPTI
Dün saat 08.30 sıralarında İnegöl’den Bursa istikametine seyir halinde olan, sürücü G.Y.’nin yönetimindeki 05 DE 667 plakalı özel otomobil, iddiaya göre sürücünün direksiyon başında uyuması sonucunda, direksiyon hakimiyetini kaybedilmesiyle kontrolden çıktı. Süleymaniye mahallesini Organize Sanayi Bölgesine (OSB) bağlayan ve kısa bir süre önce tamamlanan Altgeçit mevkiinde yoldan çıkarak takla atmaya başlayan  otomobil, Altgeçidin korkuluklarına çarparak ancak durabildi. Kaza sonucunda özel araçta bulunan sürücü G.Y. ile yanında bulunan S.G. yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık  görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılarak, buradaki gerekli işlemler sonucunda Hastanede  tedavi altına alındılar.
OSB KAVŞAĞINDA İNANILMAZ KAZA
İkinci kaza ise dün saat 10.00 sıralarında, yine İnegöl ile Bursa arası karayolu üzeri  OSB kavşağında meydana geldi. Kavşak içerisinde iki aracın çarpışması sonucunda bir kişi yaralandı.
Bursa istikametinden gelip, Organize Sanayi Bölgesine  gitmek için kavşakta dönüş yapmakta olan  sürücü D.A.’nın yönetimindeki 34 DD 7679 plakalı özel otomobil, İnegöl’den gelip, Bursa istikametine seyir halinde olan sürücü C.T.’nin yönetimindeki 16 Y 4266 plakalı özel otomobil ile kavşak içerisinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile 16 Y 4266 plakalı özel otomobil, takla atmaya başladı. Trafik uyarı levhalarını yıkan otomobil, tekerlekleri havada ters durdu.
Kaza sonucunda 16 Y 4266 plakalı özel otomobilin sürücüsü C.T. yaralandı. Yaralı, olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından, İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılarak, buradaki işlemler sonucunda  tedavi altına alındı.
Her iki kazada yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının iyiye gittiği, kazalarla alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.