İktirdar Samimiyetsiz
 :
/ 1.070 Kez Okundu
| |

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Temmuz ayı ilçe divan toplantısını Cuma akşamı Kavaklaraltı çay bahçesinde yapılan iftar programıyla birilikte gerçekleştirdi.

Saadet Partisi İlçe Teşkilatı, Temmuz ayı ilçe divan toplantısını Cuma akşamı Kavaklaraltı çay bahçesinde yapılan iftar programıyla birilikte gerçekleştirdi. Yerel seçimlere ilişkin konuşmaların yapıldığı divan toplantısında, İl Teşkilatlanma Başkanı İsmail Özdemir iktidarı samimiyetsizlikle suçladı.

MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN SANCAĞINI BURSA’YA DİKECEĞİZ

Çok sayıda partilinin katıldığı iftarın ardından divan toplantısının açılış konuşmasını yapan Saadet Partisi İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Bayraktar, bu toplantının 2014 seçimleri öncesinde de bir hazırlık olmasını temenni ederek; “Bu manevi hazla, manevi ruhla inşallah 2014 yılında yapılacak yerel seçimlerde Millim Görüş’ün sancağını Bursa’ya dikeceğiz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI CİHAD RUHUYLA YAPIYORUZ

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan Sütçü ise; rahmet, mağfiret ve günahlardan arınma ayı olan ramazan ayının kardeşliği geliştirmek, birlik ve beraberliği daha güçlü hale getirmek için büyük bir fırsat olduğunu ifade ederek; “Bizler çalışmalarımızı cihad ruhuyla yapıyoruz. Ramazan ayı gibi manevi atmosferin yoğun olduğu dönemde bu çalışmaları yapmak ayrı bir güzelliktir. Milli Görüş’ün hakkın safında yer alma, mazlumlara destek olma ve çözüm üretme ilkesinin gereği olarak Mısır’da Müslümanlara karşı yapılan haksızlık karşısında her zaman örnek duruşumuzu ortaya koyduk” diye konuştu.

Saadet Partisi olarak Allah rızası için çalıştıklarını vurgulayan Sütçü, “Rabbimizin razı olacağı bir hayatı yaşamak ve yaşatmak için, tüm insanlığın kurtuluşu için çalışıyoruz. Derdimiz makam mevki sahibi olmak, birilerini Belediye Başkanlığı ve Başbakanlık kotluğuna oturtmak değil. Bu sebeple teşkilatımız çalışmalarına planlı bir şekilde devam etmektedir. Sizlerden de daha fazla gayret göstererek tüm ilçe halkımıza ulaşıp Milli Görüş ve Milli Görüş Belediyeciliğini anlatmanızı, hatırlatmanızı istiyorum” şeklinde konuştu.

“ÇÖZÜM İÇİN İŞİN EHLİ GEREK”

Ertan Sütçü, İnegöl’ün birçok problemi olduğunu da vurguladığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Bu problemleri çözmek için çalışmalar yapılıyor, ama sonuç ortada. Sonuçlar hiçbir zaman kalıcı ve sağlıklı olmuyor. Bütün bu yap-boz neticesinde vatandaşımızın imkânları heba ediliyor. Çalışmalar iyi niyetle yapılsa da, iyi niyet çözüm getirmiyor. Çözüm için işin ehli bir başkan, ehil ekip, ehil bir idare gerekiyor. İnegöl Belediyesine talip olan bizler geçmişte olduğu gibi gelecekte de İnegöl’e efsane hizmetler yapabilecek ehil bir Başkan ve ekip için büyük bir titizlikle istişarelerimizi yapıyoruz. İnegöl Belediyesi’ni yönetecek ehil bir kadro ve başkanı sizlerin karşısına çıkaracağız inşallah.”

“BELEDİYE BAŞKANINA SESLENİYORUM…”

İl Mahalli İdareler Başkanı Salih Berber de yüce bir dine, İslam’a mensup olduğumuz için şükretmemiz gerektiğini belirterek; “İslam dinine mensup olduğumuz için şükürler ediyoruz, hak davaya, Milli Görüş’e mensup olduğumuz için de şükürler ediyoruz. İnşallah bu manevi ruh ve atmosferi gönlümüze, çevremize, ülkemize ve dünyaya hakim kılacağız. Ama şu mübarek ramazan ayında bir bakıyoruz ki maalesef Belediyelerimiz ramazan ayının manevi havasına uygun düşmeyecek, inanç değerlerimize uygun düşmeyecek, bizi biz yapan değerlerimize uygun düşmeyecek bir kısım programlar icra ediyorlar. Ramazan ayı üzüntü ayı değildir, sevinç ayıdır. Ama ramazan ayı bir eğlence ayı da değildir. Buradan Belediye Başkanımıza ve ekibine de sesleniyorum; Allah aşkına şu milletimizin inanç değerlerini, milletimizi millet yapan değerlerini tehlike ve sıkıntıya sokacak çalışmalardan kaçının. Kaldı ki bütün bu çalışmaları bu milletin parasıyla yapıyorsunuz, yazık günah oluyor. 10 yıldır iş başındasınız belediyeler ve merkezi iktidarda. Bir bakın ahlaki anlamda neler oldu. 10 yıl önce görmediğimiz sıkıntı ve sorunları aileler yaşıyor” dedi.

Hayırlı hizmetlerin adresinin milli görüş olduğunu ifade eden Berber, “Bu kadro, bu teşkilat önümüzdeki dönemde emaneti ehline verecek, canla başla çalışacak ve nasıl ki onlarca yıldır örnek belediye hizmetleri Milli Görüş’ün taklidi ve tekrarıyla oluyorsa, yeninde milli görüş öncü olacak” dedi.

DÖKÜLEN KANLARI SADECE MİLLİ GÖRÜŞ HATIRLIYOR

Divan toplantısında son olarak İl Teşkilatlanma Başkanı İsmail Özdemir bir konuşma yaptı. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan ramazan ayının tüm İslam alemi için hayırlı olmasını dileyen Özdemir, “Ramazan ayı dolayısıyla iftarlarımız kardeşlerimizle bir araya gelmemize vesile oluyor. Ancak bir taraftan ramazanı şerif münasebeti ile kardeşlik duygularımız biraz daha kabarıyor, kardeşlerimizi hatırlamadan edemiyoruz. Mısır’da, Bangladeş’te ve dünyanın her yerinde maalesef kanı dökülen, katledilen kardeşlerimizi hatırlıyoruz. Bunları sadece Milli Görüş, Saadet Partisi hatırlıyor. Bunun için geçen hafta İstanbul’da güzel bir miting icra ettik” dedi.

“BAŞBAKANI SAMİMİYETE DAVET EDİYORUM”

Ramazan ayında Başbakanı da samimiyete davet ettiğini dile getiren Özdemir, “Avrupa Birliği’nin son Mısır olayları ile ilgili tavrı ortadayken halen daha Avrupa Birliği’nin durumuyla alakalı olarak hiçbir müspet açıklama yapmaması, samimiyetsizliğini ortaya koymaktadır. Başbakan Mısır’a gitti ve size layık bir model öneriyorum dedi. O gün daha laikleri orada ateşlendirdi, alevlendirdi. Şimdi ise sessiz ifadelerle oradaki olayları kınıyor. Maalesef samimiyetsizlik açık bir şekilde ortada durmaktadır” diye konuştu.

İŞ MİLLİ GÖRÜŞ’E DÜŞTÜ

Artık işin Milli Görüş’e düştüğünü, Milli Görüş iktidara gelmeden İslam Birliği’nin de kurulamayacağını kaydeden İsmail Özdemir, “İslam Birliği kurulmadan da dünyada akan kan ve gözyaşı durmayacak. İşte önümüzde büyük bir fırsat. Seçimler geliyor. İşimiz bu samimiyetsiz iktidarı bir an önce uzaklaştırmak. Yerine Milli Görüş iktidarına getirmek için kolları sıvamamız lazım” dedi.

“BURSA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAĞIZ”

Son olarak Bursa’da yapılacak iftar programının duyurusunu yapan Özdemir, şöyle konuştu: “4 Ağustos’ta Genel Başkanımızın, Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanımızın ve Mili Görüşçü kuruluşlarımızın katılacağı Milli Görüş Bursa iftarımızı gerçekleştireceğiz. Bu ilk oluyor ve çok coşkulu, görkemli bir iftar yapacağız. Büyük bir gövde gösterisi ile Bursa’da Saadet Partisi bu işte var dedirteceğiz.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.