İl olmak için 2023’ü beklemeye gerek yok

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İl olmak için 2023’ü beklemeye gerek yok
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eyl 2021 / Cmt 18:26
/ 5.452 Kez Okundu
| |

İsmet Büyükataman’ın İnegöl’ün 2023 yılında il olacak söylemleri üzerine açıklamalarda bulunan İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman 2023 yılını beklemeyelim gerekli önergeyi hemen verelim dedi.

MHP Bursa Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 2023 yılında İnegöl’ün 100 il 1000 ilçe projesi kapsamında il olacağını söylemesi üzerine İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman 2023 yılını beklemeye gerek yok dedi.
 
İsmail Karaman yaptığı açıklamada İnegöl’ün il olma konusunda ki tüm çalışmaları destekleyeceklerini belirterek “İnegöl’ün menfaatleri doğrultusunda olan her türlü kararın desteklediğimizi ifade ediyoruz. Bunu yıllarca İnegöl’ün il olması gerektiğini, kazanımlarının Türkiye ekonomisine verdiğini kazanamadığını söylemiştik. İnegöl’ün yıllarca hak etmiş olduğu il sevdasının tekrar gündeme gelmesi bizim için memnuniyet verici. İnegöl’ün hala ilçe olması bizi ne kadar üzüyorsa il olması da fazlasıyla da sevindirecektir. İYİ Parti ilçe başkanı olarak bu konuda alınan her kararın uygulanması noktasında elimden geleni yapacağımı ifade ediyorum.  Bunun ile alakala milletvekillerimizle gerekli görüşmeyi seve seve yapacağımı belirteyim. “

2023’Ü BEKLEMEYELİM
İnegöl’ün il olması için 2023 yılının beklenmesine gerek olmadığını ifade ederek “2023’ü bile beklemeye kalmadan verilecek önergede İYİ Parti milletvekillerinin İnegöl’ün lehine oy kullanmaları konusunda gecemi gündüzüme katarak çalışmalar yapmaya hazırım”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.