İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Güvenlik Üst Düzeyde

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Güvenlik Üst Düzeyde
29 Tem, 2016 / Cum 18:17
/ 1.786 Kez Okundu
| |

Darbe girişimi sonrası ilçe milli eğitim müdürlüğünde özel güvenlik önlemleri alınmaya başlandı.

FETÖ operasyonlarının ardından tüm okul müdürlerinin güvenlik taramasından geçirilmeye başlandığı ve ilişiği olan müdürlerin de açığa alınacağı öğrenilirken Milli Eğitim Müdürlüğünün bulunduğu binada ise özel önlemler alındığı öğrenildi.

FETÖ operasyonu tüm kamu kurumlarında devam ediyor. Milli Eğitim'de 257 öğretmen açığa alınırken; okul müdürleri ile ilgili de tarama devam ediyor. Alınan bilgiye göre tüm okul müdürleri güvenlik taramasından geçiriliyor. Taramanın ardından FETÖ ile bağlantılı olan okul müdürlerinin görevden alınacağı öğrenildi.

ÖZEL GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Milli Eğitim Bakanlığından tüm milli eğitim müdürlüklerine gönderilen tedbir yazısında güvenlik önlemlerinin arttırılması istendi.

Gönderilen yazıya binayen güvenlik önlemleri arttırılırken ilçe milli eğitim müdürlüğüne giren çıkan vatandaşlar kontrol edilerek kurum içerisine alınmaya başlandı.

Öte yandan açığa alınan 257 öğretmenin kuruma girişleri yasaklandı. Son olarak ta güvenliğin üst düzeyde tutulması için kamera sayılarının arttırıldığı bilgisine ulaşıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.