İlçe Protokolünden Rumelilere İade-i Ziyaret!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlçe Protokolünden Rumelilere İade-i Ziyaret!
#İnegöl | Haber Merkezi
15 May 2024 / Çar 12:42
/ 7.173 Kez Okundu
| |

Kaymakam, Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve AK Parti İlçe Başkanı, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'ni Ziyaret Etti

Geçtiğimiz hafta derneklerini ziyaret eden İnegöl Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin yeni Başkan ve yöneticilerine iade-i ziyarette bulunan İlçe Protokolü, derneğin çalışmaları ve 50. yıl etkinlikleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretten Memnuniyet Duyuldu

İlçe protokolünü dernek binası önünde Başkan Serkan AY, yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri ve Süleymaniye Mahallesi Muhtarı Halim YİĞİT karşıladı. Dernek Başkanı Serkan AY, ilçe protokolünün ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirttikten sonra, derneğin kuruluşu, çalışmaları ve 50. yıl etkinlikleri hakkında bilgiler verdi ve ilçe protokolünü bu etkinliklere davet etti.

Rumeli Mutfağının Lezzetleri Sunuldu
Protokol üyelerine daha sonra Rumeli mutfağının vazgeçilmezlerinden olan Arnavut Böreği çeşitlerinden ikram edildi. Hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra dernek yöneticileri ve üyeleri tarafından uğurlanan protokol üyeleri, Rumeli kültürüne ve geleneklerine katkı sağlayan derneğin çalışmalarını takdir ettiklerini ifade ettiler.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.