İlçe Tarımda Yeni Müdür İbrahim Ekren

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İlçe Tarımda Yeni Müdür İbrahim Ekren
27 Oca 2017 / Cum 11:09
/ 3.799 Kez Okundu
| |

İnegöl İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru’nun emekliye ayrılmasının ardından müdürlüğe İbrahim Ekren atandı.

İnegöl’de uzun yıllar İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak görev yapan Mahmut Doğru dün itibariyle emekli oldu. Doğru’nun yerine İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde yaklaşık 2 yıldır Ziraat Mühendisi olarak görev yapan İbrahim Ekren, Valilik oluruyla vekâleten atandı.

Bugün itibariyle göreve başlayan İbrahim Eken, 2002 yılında Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında Ziraat Teknisyeni olarak Manisa’da göreve başlayan Ekren, sırasıyla 2004 yılında Batman’ın Gercüş İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde Ziraat Mühendisi olarak görev yaptı. 2007 yılında Bursa’nın Harmancık ilçesine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atanan Ekren, 2015 yılında İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğüne Ziraat Mühendisi olarak atandı. 38 yaşında, evli ve 2 çocuk babası olan Ekren, önceki gün emekli olan İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mahmut Doğru’nun yerine, Valilik oluruyla vekâleten atandı.

EN İYİ HİZMETİ VERMEYE GAYRET GÖSTERECEĞİZ

Dün göreve başlayan İbrahim Ekren, “İnegöl’ün bir çocuğu olarak 27 Ocak 2016 Cuma günü itibariyle İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak göreve başladım. İnşallah İnegöl’ümüze hayırlı, uğurlu olur. Eski Müdürümüz Mahmut Doğru beyin emeklilik işlemi gerçekleşti. Kendi isteğiyle emekli oldular. Onun emekliliğiyle beraber bu görev bize düştü. Mahmut beye bundan önceki görevlerinde İnegöl’e vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah ben ve ekibim bundan sonraki süreçte İnegöl’ümüze tarımsal faaliyetler açısından en iyi hizmeti vermeye gayret göstereceğiz. Daha önce 8 yıl boyunca Harmancık’ta Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü görevini yürüttüm. 2015 yılının Ağustos ayı itibariyle İnegöl’e Ziraat Mühendisi olarak tayinimiz çıkmıştı. 1 yılı aşkın bir süredir ilçemizde çalışıyorum. Farklı görevlerde bulundum. İnegöl’de ki teşkilatımızı tanıdım. Ve bu görev bize nasip oldu. Hayırlısıyla en iyi hizmeti sunmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.