İMİDER’den MODEF değerlendirmesi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İMİDER’den MODEF değerlendirmesi
22 Eki 2017 / Paz 15:57
/ 4.852 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği son gününü geçiren MODEF EXPO’nun kendilerini memnun ettiğini belirtti.

MODEF EXPO'yu değerlendiren İMİDER Başkanı Hasan Varlı, "Bu sene daha başarılı bir fuar geçiriyoruz. Gerçek alıcılar getirilmiş. Dhaa önceki fuarlarda malesef üreticiler geliyordu. Bu sene yurt dışından alıcılar geldi. Daha önce hiç gelmeyen ülkelerden gelen alıcılar oldu. Yeni pazarların yolunu açtık. Bence çok başarılı bir fuar oldu. MODEF güzel bir çalışma yapmış." dedi.

Yeni fuar alanı ile daha fazla müşterinin gelebileceğini söyleyen Varlı, daha fazla firma katılımı ile ihracatta artabilir. Biz de İMİDER olarak fuara yurt dışından alıcıları davet ettik." ifadelerini kullandı.

Fiyat olarak İnegöl'ün Kayseri ve Ankara'ya göre yüksek kaldığını söyleyen Varlı, "Tasarım açısından öndeyiz. Son zamlardan dolayı üreticilerde biraz sıkıntıya girdi. Buna çözüm bulunursa üreticiler rahatlar. Doların yükselmesi ile rekabet şansımız arttı ancak malzemeyede zam geliyor. Dolar düştüğünde ise malzeme fiyatları düşmüyor buda bizi zorluyor. 2023 hedefine doğru ihracatçılar olarak hızla ilerliyoruz. Yeni pazarlar bulmalıyız" dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.