İMOSPAK’IN Konuğu Ahmet Güleç

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İMOSPAK’IN Konuğu Ahmet Güleç
03 Oca 2017 / Sal 17:35
/ 848 Kez Okundu
| |

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) yönetimi tarafından “Tecrübe Paylaşımı” programlarının bir diğeri dün akşam gerçekleştirildi.

İnegöl Mobilya Satış ve Pazarlama Komitesi (İMOSPAK) Başkan Yardımcısı Varol Aydın, yeni yılın ülkemize hayırlı olmasını temenni ederek, “İstanbul’daki hain saldırı da 39 vatandaşımızı kaybettik. Vatanımız üzerinde oynanan hain planları rabbim yerle bir etsin inşallah. Hiçbir güç birlik ve beraberliğimize gölge düşüremeyecek. Nasıl 15 Temmuz akşamı ülkemiz ve milletimiz büyük bir başarı sergilemişse, aynı duruşu tekrar sergileriz. Hain saldırılarda toprak, namus, bayrak için şehit düşen kahraman polis ve Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz.” Dedi.

İMOSPAK Başkanı Barış Bekiz’de “Ticaret her zaman yaparız ama 2016 yılında yaşadığımız çok talihsiz haince saldırılara maruz kaldık. İnşallah daha güzel yarınlar bizi bekliyor olacak. İnegöl’ün çok değerli işadamlarından Ahmet Güleç’i ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

TÜRKİYE MEGA PROJELERİ KONUŞUYOR

TİM Yönetim Kurulu Üyesi, İstanbul Mobilya, Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Başkanı, Mobilya Sanayicileri ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, “Türkiye’de yıllardır barış var. Kimse birliğimizi, beraberliğimizi bozamayacaktır. Mobilya da işler iyi olduğunda İnegöl’e de huzur gelecek. İnegöl bereketli hale gelecek. İnegöl’de işsizlik denen hadise olmayacak. İnsanların çalıştığı yerde dedikodu da olmayacak, sorunlarda olmayacak. Ülkemizin dünya pazarlarından pay almaya başladığı bir dönemde bu tip olaylar oluyor. Yıllardır da aslında oldu. İnşallah bunlar son olur. Dünya dengelerine göre böyle oluyor. Önce dünya seni yok saymaya çalışır, biraz daha mücadele edersin, ettiğin mücadeleyi farklı yöne çeker. Önce ciddiye almaz, sonra bu tip olaylarla önlemeye çalışır. Bunlar aslında ülkelerin bizlere bir gözdağı hesabı var. Ama Allah’a şükürler olsun ki ülkemiz dünya olaylarını daha rahat yenecek güçtedir. Artık MİT, milli bir teşkilat. Emniyet daha bilinçli. Adalet nispeten geçte olsa doğru işliyor. Yönetim anlamında her gün bir proje ortaya çıkıyor. 3 gün önce Avrasya tüneli açıldı, hemen arkasından farklı bir çalışma başlatıldı. Her gün dünyada yatırımların durduğu bir dönemde Türkiye mega projelerden bahsediyor. Onun için bu olayların aslında bizim var olmamızla, bizim bir olmamızla hakkından geliyoruz. Düşmanlarının varlığı senin yokluğundandır.” Dedi.

KUTSAL MESLEĞİN BİRİNCİ ŞARTI İYİ NİYETTİR

Güleç konuşmasını şöyle sürdürdü; “Eğer biz güç dengelerimizi doğru çalıştırabiliyorsak, zaten dünyadan Pazar alıyorsundur. Dünyaya böyle mesaj veriyorsundur. Dünya pazarından en fazla pay alabilmenin yolu bu işin pazarlamasıdır. Biz ticaretin merkezini oluşturuyoruz. Çünkü ne üretirsen üret, satamadıktan sonra ticaretin hiçbir hükmü yok. Ne kadar satabiliyorsak biz o kadar varız. Pazarlamasını yaptığımız iş bir anlamda peygamberlik mesleği. Pazarlama ticaretin en önemli noktası. Bende İnegöl’de pazarlama ile başladım. Hakikaten insanlar pazarlama ile beraber bir hikaye oluşturabiliyorsa ve bunun temel taşından da bir tanesi kesinlikle iyi niyet olması gerekiyor. Kutsal mesleğin birinci şartı iyi niyettir. Olmazsa olmaz değişmeyen tek şey iyi niyettir.”.

SİZLER DESTEK VERECEKSİNİZ

“Sizin müşteri ile yönetişim beceriniz, beraber ürün yapalım düşüncesi ile daha başarı olacağınızı göreceksiniz. Müşteri o zaman ürünü sahipleniyor. Sadık müşteri kavramı bundan geliyor. İnegöl mobilyasının gelişimine siz pazarlamacılar büyük destek vereceksiniz”.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.