İMYO'da Heyecan Dolu Voleybol Turnuvası: Dış Ticaret Bölümü Şampiyon!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İMYO'da Heyecan Dolu Voleybol Turnuvası: Dış Ticaret Bölümü Şampiyon!
#İnegöl | Haber Merkezi
15 May 2024 / Çar 17:51
/ 229 Kez Okundu
| |

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu voleybol turnuvasıyla yaşadı.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) İnegöl Meslek Yüksekokulu, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu voleybol turnuvasıyla yaşadı. Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 105. yılı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen turnuvada 9 takım kıyasıya mücadele etti. Heyecan dolu karşılaşmalar sonucunda Dış Ticaret Bölümü, İnşaat Bölümü'nü yenerek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı.

Yoğun Katılım ve Çekişmeli Maçlar:

Turnuvaya katılan 9 takım, adeta birer savaşçı gibi sahaya çıktı. Her puan için ter döken, azimle mücadele eden sporcular, izleyenlere nefes kesici bir voleybol şöleni yaşattı. Sporun dostluğu ve fair-play ruhu ön plandayken, centilmenlik alkışlarla takdir edildi.

Dış Ticaret Bölümü'nün Zaferi:

Kısa sürede organize olan ve turnuvaya damgasını vuran Dış Ticaret Bölümü, finalde İnşaat Bölümü'yle karşı karşıya geldi. İki takım da zafer için büyük bir mücadele sergiledi. Heyecan doruğa ulaşırken, Dış Ticaret Bölümü sporcularının azmi ve yeteneği galibiyeti getirdi. Dış Ticaret Bölümü, turnuvayı şampiyon olarak tamamlamanın gururunu yaşadı.


İnşaat Bölümü İkinciliği, İlk ve Acil Yardım Bölümü Üçüncülüğü:

Finalde Dış Ticaret Bölümü'ne kaybeden İnşaat Bölümü, turnuvayı ikinci olarak tamamladı. İlk ve Acil Yardım Bölümü ise üçüncülük maçında rakibini yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Makine Bölümü ise turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

Ödül Töreni ve Kızılay Kermesi:

Heyecan dolu maçların ardından düzenlenen ödül töreniyle kazananlar belli oldu. Dereceye giren takımlara kupalarını ve madalyalarını, ilçe protokolünden önemli isimler takdim etti. Törende ayrıca Kızılay Derneği İnegöl Şubesi'nin düzenlediği gıda kermesi de ziyarete açıldı. Törene katılan protokol üyeleri ve izleyiciler, kermeste vakit geçirdi ve Kızılay'a destekte bulundu.

Sporun Birleştirici Gücü:

BUÜ İnegöl Meslek Yüksekokulu Voleybol Turnuvası, sadece bir spor müsabakası olmanın ötesinde, bir araya gelmenin, dostluk kurmanın ve eğlenmenin de vesilesi oldu. Farklı bölümlerden öğrencilerin bir araya gelerek ter döktüğü, heyecan yaşadığı ve sporun birleştirici gücünü hissettiği turnuva, unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Katkıda Bulunanlara Teşekkür:

Turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni ve emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür edildi.

BUÜ İnegöl Meslek Yüksekokulu, bu tür etkinliklerle sporu teşvik etmeye ve öğrencilerin sosyalleşmesine katkıda bulunmaya devam edeceğini gösterdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.