İMYO’lu Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İMYO’lu Öğrencilerden Huzurevi Ziyareti
 :
/ 204 Kez Okundu
| |

Uludağ Üniversitesi İnegöl Yerleşkesi içinde faaliyet gösteren İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencileri, yaşlılar haftası nedeniyle, İnegöl Belediyesi Huzurevini ziyaret ederek, yaşlılarla vakit geçirdiler.

Öğrenciler, harçlıklarını bir araya getirerek, Huzurevi sakinlerinin ihtiyaçlarını karşıladılar.

Dün saat 14.00’de Öğretim Görevlisi Emre Bozdemir nezaretinde Huzurevini ziyaret eden öğrenciler, yaşlıların ellerini öpüp, ilgilendiler. Okulun folklor ekibi de Karadeniz yöresi halk oyunları gösterileri ile Huzurevi sakinlerine unutulmaz anlar yaşattılar.

YAŞLILAR DA OYNADI

Ziyaret sırasında bir öğrencinin darbuka ritmiyle öğrenciler, Huzurevi sakinleri ile birlikte halk oyunu oynayarak, keyifli anlar geçirdiler.

HARÇLIKLARIYLA YAŞLILARIN İHTİYAÇLARINI GİDERDİLER

Aralarında topladıkları paralarla, iç çamaşırı ve gıda ürünleri alan öğrenciler, yaşlıların ihtiyaçlarını karşılayarak, örnek davranış sergilediler.

AMAÇLARI BİLİNCİ ARTIRMAK

İnegöl Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden oluşan Topluma Hizmet Çalışma Grubu Başkanı Gözde İpekyolan, “Öğrenciler olarak her sene Yaşlılar Haftasında yaşlılarımızı ziyaret ediyoruz. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında oluşturduğumuz topluluğumuz var. Topluma Hizmet Çalışma Grubu olarak çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Topluluk olarak bu günde aramızda para toplayıp, yaşlılarımızın tespit ettiğimiz ihtiyaçlarını aldık ve kendilerine takdim ettik. Amacımız, öğrenci arkadaşlarımızın, sosyal sorumluluk bilincinin artmasını sağlamak, hem de bu yaşlılar haftasında toplumun yaşlılara yönelik olan bilincini artırmaktır. Güzel bir çalışma oldu. Güzel zaman geçirdik. Yaşlılarımızla sohbet ettik. Çünkü, biz de zamanı gelince yaşlı konumuna geçeceğiz. Biz şimdiden yaşlılarımızın duygularını birlikte yaşıyoruz. Örnek alıyoruz” dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.