İnbosder’in Yeni Yönetiminden Aktaş’a Ziyaret

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnbosder’in Yeni Yönetiminden Aktaş’a Ziyaret
28 Tem, 2017 / Cum 18:41
/ 486 Kez Okundu
| |

İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Adli Kavukçu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği’nde yapılan olağan üstü genel kurul sonrası göreve gelen Adli Kavukçu ve yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Ziyarette kısa bir konuşma yapan İnegöl Bosna Hersek Türkleri Kültür Dayanışma Derneği Başkanı Adli Kavukçu “Olağanüstü yapılan genel kurulumuz sonrası yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Sayın Belediye Başkanımız Alinur Aktaş Beyi ziyarete geldik. İşbaşına gelen yönetimimle birlikte nezaket ziyaretinde bulunduk. Derneğimizin daha önce yapılan çalışmaları gibi önümüzdeki süreçte de güzel çalışmalara imza atacağımızı belirtmek istiyorum. Başkanımıza da bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz” dedi.

KATKI VE DESTEK VERMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ
Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise yeni seçilen Bosna Hersek Derneği Başkanımız Adli Kavukçu ve yönetimine hoş geldiniz dileklerini ileterek “İnegöl renkli bir çiçek bahçesi. Şehrimizin bu bahçesinde farklı farklı renkler var, çiçekler var. Bunlardan biri de dedelerinden, babalarından itibaren Bosna Hersek göçmeni olan vatandaşlarımız. 3 adet Boşnak köyümüz, şehir merkezinde yaşayan Boşnak halkları ve tabi onların bu dernek çatısı altında geçmişte yapılan faaliyetlerle, etkinliklerle örf, adet ve ananelerini yaşama adına ortaya koydukları performans tabi ki yadsınamaz. İnşallah yapılan bu olağanüstü kongreyle beraber yeni dönemde çıtayı biraz daha yukarı kaldırmak adına bu yönetimin de katkısı olur. Bizim de şahsım olarak veya belediye olarak vereceğimiz destek ve katkı olursa bundan mutluluk duyarız. Ben bu vesileyle fedakarlık gerektiren bu işlerle alakalı öncülük eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kendileri için, aileleri için ve Boşnak camiası için bu tercihin hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” şeklinde konuştu.

Ziyarette İNBOSDER Başkanı Kavukçu, Başkan Aktaş’a çiçek takdiminde de bulundu.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.