İncirlik kapatılsın diye İnegöl'de imza kampanyası başlatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İncirlik kapatılsın diye İnegöl'de imza kampanyası başlatıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Ara 2023 / Per 16:34
/ 6.868 Kez Okundu
| |

Anadolu Gençlik Derneği (AGD), İsrail'in Gazze'de sürdürdüğü vahşete tepki olarak İncirlik ve Kürecik üslerinin kapatılması için imza kampanyası başlattı.

AGD İnegöl Temsilciliği, Konukoğlu Camii önünde bir stand açarak imza kampanyası başlattı.

AGD İnegöl Temsilcisi Yakup Tokgöz, yaptığı açıklamada, "İşgalci, soykırımcı ve Siyonist İsrail, başta Gazze olmak üzere, 75 yılı aşkın bir süredir Kudüs'te, Ramallah'da, Batı Şeria'da ve Filistin'in her bölgesinde mesken demeden, mescit demeden, okul demeden, hastane demeden bombalamaktadır. Bebek, çocuk, kadın, yaşlı, hasta binlerce masum canı katleden işgalci ve soykırımcı İsrail'in hamiliğini yapan, güvenliğini sağlayan ABD'nin üsleri kapatılsın" dedi.

Tokgöz, "Bölgemizde ve Ortadoğu'da akan kanların bazen doğrudan bazen dolaylı olarak müsebbibi ve yöneticisi olan başta İncirlik ve Kürecik üsleri olmak üzere, ülkemiz sınırları içerisinde bulunan, ABD'ye ait üslerin, NATO'ya bağlı radar merkezlerinin kapatılması ve idaresinin tümüyle Türkiye'mizin kontrolüne geçmesi hususunda, Gazi Meclis'imizin ve değerli milletvekillerimizin gerekli adımları ivedi şekilde atmasını talep ediyoruz" diye konuştu.

Tokgöz, "Biz Anadolu Gençlik Derneği olarak üslerin kapatılması ve zulmün son bulması için tüm Türkiye'de halkımızdan imza toplamaya devam edeceğiz. Topladığımız imzaları daha sonra genel merkeze göndererek, sesimizi daha geniş kitlelere duyurmayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.