İNDAK Ailesi İftarda Buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İNDAK Ailesi İftarda Buluştu
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Mar 2023 / Per 16:50
/ 879 Kez Okundu
| |

İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği (İNDAK) ekibi, Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İnegöl Doğal Afetler Arama Kurtarma Derneği (İNDAK) Yönetim Kurulu ve ekip üyeleri, Ramazan ayı münasebetiyle önceki akşam düzenlenen iftar programında bir araya geldiler.

Salon Miray Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına yaklaşık 175 kişi katılım gösterdi. Ney dinletisi ve semazen gösterisiyle başlayan program, iftarın akabinde gerçekleştirilen konuşmalar ve İNDAK faaliyetlerinin yer aldığı sunum gösterimi ile devam etti. İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da iftarın ardından İNDAK ailesi ile bir araya geldi.

Program öncesinde konuşan İNDAK Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gürkan, “Bu akşam İNDAK ailesi olarak mübarek Ramazan ayı münasebetiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz. İNDAK olarak gerek okullar gerekse kurumlara yönelik afet bilinci ve yönetimi anlamında şehrin dört bir yanında bilinçlendirme çalışmaları yapıyoruz. Burada bulunan arkadaşlarımız bu projelerde gönüllü olarak görev alıyor ve yaşamın gerçeği olan ciddi bir konuda ellerini taşın altına koyarak sorumluluk alıyorlar. Bundan dolayı tüm İNDAK ailesine çok teşekkür ediyorum. Bu akşam hep birlikte bir iftar yemeği yiyeceğiz. Ramazan ayının maneviyatında bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” dedi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise, İNDAK’ın çok önemli bir görevi yerine getirdiğini ve yaptığı faaliyetlerle İnegöl’ü gururlandırdığını belirterek İNDAK ailesinin büyüyerek yoluna devam etmesi temennisinde bulundu.

Program, iftarın akabinde gerçekleştirilen sunum ile devam etti.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.