İnegöl 2023 yılında il oluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl 2023 yılında il oluyor
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eyl 2021 / Cmt 16:51
/ 7.896 Kez Okundu
| |

MHP Bursa Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 2023 yılında İnegöl’ün 100 il 1000 ilçe projesi kapsamında il olacağını söyledi.

MHP Bursa Milletvekili ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu bugün İnegöl Ticaret Sanayi Odasını ziyaret etti.
Burada gerçekleşen ziyarette MHP Bursa Milletvekili ve Genel Sekreteri İsmet Büyükataman MHP’nin 100 il 1000 ilçe projelerinin olduğu 100 il projesi içinde İnegöl’ünde olduğunu söyledi.

İNEGÖL SORUMLULUĞU YERİNE GETİRİYOR
İnegöl’ün üretim konusunda tüm sorumluluğunu yerine getirdiğini ifade eden İsmet Büyükataman “İnegöl, Türkiye’de birçok ilden büyük bir ilçemiz. İnegöl’ün ticari rakamları ile gurur duymamak elde değil. Türkiye’nin içinde bulunduğu bu zorlu süreçte üretim mutlaka sürmeli. İnatla ısrarla üretimi sürdürüyor olmak her ilçeye nasip olmaz.  Sizler gerçekten alkışlanası insanlarsınız. Bizler Bursa milletvekilleri olarak İnegöl’den gerçekten iftihar ediyoruz. Üretimin önünde engeller var mı var tabi. Türkiye’nin üzerine kurulan senaryoların kuşatmaların bertaraf edilmesi için üretimin çeşitli kademelerinde sorumluluk alanlara gerçekten çok ihtiyaç var. İnegöl bu manada tüm sorumluluğu yerine getiriyor.”

AK PARTİLİLERDE AYNI DÜŞÜNCEDE
Millet İttifakının diğer üyesi olan AK Parti Milletvekillerinin de İnegöl’ün il olma konusunda aynı düşüncede olduğunu ifade eden Büyükataman “İnegöl’ün potansiyeli itibari ile uzunca yıllardır dile getirilen haklı olarak kamuoyunun artık sabrının taşma noktasına geldiği il olmak hususundaki beklentinin karşılık bulmasının zamanı geldi. Bu konuda gerek MHP olarak biz gerek Cumhur ittifakı olarak AK Parti’nin Bursa’dan seçtiğimiz milletvekillerinin farklı bir düşüncesi olduğunu zannetmiyorum. Zaman zaman bunu kendi aramızda konuşuyoruz. İnşallah 2023 yılında 100 il 1000 ilçe hedefini birlikte ortaya koyacağımız irade ile hayata geçireceğimizi umut ediyorum. “

2023 YILINDA İNEGÖL İL OLACAK
2023 yılında İnegöl’ün il olacağını vurgulayan İsmet Büyükataman “100 il 1000 ilçe konusunda bir karar ortaya çıktığında hiç kimse endişesi olmasın yeni illerimizden bir tanesi mutlaka İnegöl olacaktır. Bu konuda hiçbir siyasi hesap içinde olmaksızın samimiyetle bu potansiyeli artık daha fazla göz ardı edilmemesi gerçeğiyle hareketle siyaset kurumunun bu beklentiye cevap verecek çalışmayı ortaya koyacağını umut ediyorum. “
 





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.