İnegöl Ağır Cezada 210 Dava Görüldü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Ağır Cezada 210 Dava Görüldü
 :
/ 435 Kez Okundu
| |

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç, 8 Temmuz 2013 tarihinde resmen kurulan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde henüz 1 yıl dolmadan, 210 ayrı dava görüldüğünü, dosyaların 130’unun sonuçlandırıldığını söyledi.

İnegöl’de yeni adliye binasının açılmasının ardından, 2013 yılı Temmuz ayında Ağır Ceza Mahkemesi de resmen faaliyete başlamıştı. İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nin kurulmasının ardından, İznik ve Yenişehir’in de ağır ceza davaları İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde görülmeye başladı. Ağır Ceza Mahkemesi kurulalı henüz 1 yıl olmadan, İnegöl adliyesinde 210 dosyanın davası görüldü.

80 DOSYA DEVAM EDİYOR

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç, gazetemize ilçemizde görülen ağır ceza davalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kurulalı henüz 1 yıl olmadan İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde 210 davanın görüldüğünü belirten Oğuzhan Kılıç, “8 Temmuz’dan itibaren İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde 210 ayrı dava dosyası görüldü. Bu davalardan 130’u sonuçlandırıldı. Şuanda da elimizde 80 dosya devam ediyor” dedi.

CİNAYETLER ORTALAMANIN ÜZERİNDE

Ağır Ceza Mahkemesindeki davaların çoğunluğunun; sahtecilik, dolandırıcılık, çek davaları, adam öldürmeye teşebbüs ve cinayet olduğunu belirten Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Oğuzhan Kılıç, “Özellikle cinayet davaları, bir ilçenin ortalamasının üzerinde. Anadolu’da bir ilçede bu kadar cinayet işlenmez” dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.