İnegöl Ak Parti Siyasetinde İkiye Bölünmüşlük Var

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Ak Parti Siyasetinde İkiye Bölünmüşlük Var
06 Eyl 2016 / Sal 18:49
/ 8.852 Kez Okundu
| |

Yaptığı açıklamalarda gündeme gelen Celal Ter İnegöl AK Parti siyasetinde ikiye bölünmüşlük olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile Küçük Sanayi Sitesi asfaltlanması ve 'üst akıl' polemiği yaşayan iş adamı Celal Ter, İnegöl AK Parti’de bölünmüşlük olduğunu söyledi.

İnegöl’de AK Parti siyasetinde ikiye bölünmüş olduğunu ifade eden Celal Ter “Bu süreçte kesinlikle ne Alinur Aktaş’çı ne Hüseyin Şahin’ci oldum. Ben adaletçi oldum, hangi taraf adaletliyse onun yanında durdum. Alinur Aktaş’a nasıl ulaşabiliyorsam Hüseyin Şahin’e de öyle ulaşabildim. Ama daha çok Alinur Aktaş ile görüştüm. Bugün eleştirdiğim için Hüseyin Şahin’ci oldum. İnegöl AK Parti siyasetinde ikiye bölünmüşlük var. Alinur Aktaş’ın elini tutarsan Hüseyin Şahin’ci, Hüseyin Şahin’in elini sıkarsan Alinur Aktaş’çı oluyorsun. Bu kavram tamamen yanlış. İnegöl siyasetinin bu tür çatışmalarından dolayı İnegöl halkı alması gereken hizmeti alamıyor. Biz işadamları ve İnegöl siyasetindeki arkadaşlar da bu konudan mustarip olduklarını dile getiriyorlar fakat hiç kimse cesaret edip de bununla alakalı açıklama yapamıyor.”

BU SORUNLA BU SÜREÇTE KARŞILAŞTIM

 Bu sorunla bu süreçte karşılaştığını söyleyen Celal Ter “Alinur Aktaş’ı eleştirdiğim için Hüseyin Şahin’ci oldum. Bugüne kadar kimsenin güdümüne girmedim. Bunu itham edenler şöyle bir çağrıda bulunuyorum; tırnaklarımla kazıya kazıya buraya geldim. Sıfırdan gelmiş bir insan olarak benim birinin güdümünde olduğumu iddia edip bunu kanıtlayan insana bugüne kadar Allah’ın bana verdiği her şeyi bağışlamaya hazırım. Lâkin bu ithamda bulunup da bunu kanıtlamayan kişiden de aynı şeyi bekliyorum. Böyle bir şey olursa, anahtarlarını bana teslim ederse gereken yerlere bunların bağışını yapacağım. Ben kimsenin güdümünde değilim. Biz bir açıklama yaptık, zamanlama manidar bulundu. Hâlbuki ilk toplantıyı planlayan bizdik. “

 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.