İnegöl AVM 5. Yılını kutluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl AVM 5. Yılını kutluyor
04 Haz 2016 / Cmt 13:51
/ 1.822 Kez Okundu
| |

İnegöl AVM 5 yaşında! 5. yıla özel 4 Haziran Cumartesi günü muhteşem 5. Yıl festivali ve Pazar günü ise maskot bando ekibiyle kutluyor! Ayrıca 5. yıla özel 555 hediye kampanyası ve Mercedes CLA 200 İnegöl AVM’den hediye!

Kırcalı Yapı Malzemeleri tarafından inşa edilen ve 4 Haziran 2011 yılında ziyaretçilerine hizmet vermeye başlayan İnegöl AVM, 5 yıldır hem çevre ilçelere hem yol müşterisine hem de İnegöl halkına hizmet veriyor!  Farklı mimarisi ve sokaklarıyla Bursa’nın ilk açık alışveriş merkezi olan İnegöl AVM 5 yıldır marka karmasıyla, etkinlikleriyle ve kampanyalarıyla daima en iyi hizmeti sağlıyor.İnegöl’ün alışveriş ve yaşam merkezi konumunda olan, İnegöl’ün tek sinemasına ve tek bowling salonuna sahip olmakla beraber çeşitli çocuk oyun alanlarıyla da farkını gösteriyor. Her özel günü atlamadan etkinlikler düzenleyen İnegöl AVM’de  ziyaretçilerin hediye kampanyalarıyla da alışverişleri daha da avantajlı hale geliyor. 2015 yılında ziyaretçilerini birçok yeni markayla buluşturan İnegöl AVM, 5. yılında da yapyeni markaları bünyesine kattı.Mado, Simit Sarayı, E-bebek, Estetik İnternational, Atasun Optik, GYMfit, Ops Play,  gibi birçok önemli marka artık İnegöl AVM’de! Yepyeni sürpriz markalarla 5. Yılında  ziyaretçilerine en iyi hizmet vermeye devam edecek!

 

İnegöl AVM 5. yılını her yıl olduğu gibi bol sürprizli, bol hediyeli ve coşkuyla kutlayacak! 4-5 Haziran tarihlerinde 5. yıla özel rengarenk görüntelere ev sahipliği yapacak, sürpriz etkinliklerle ile ziyaretçilerine unutulmaz bir hafta sonu yaşatacak. Saat 16.00’da başlayacak 5. Yıl festivalinde tahtabacak, jonglör, canlı heykeller, sokak çalgıcıları 15 kişilik Venedik Sirk Korteji ve daha fazlası İnegöl AVM meydanında olacak!

 

4-5 Haziran tarihinde ise yine İnegöl AVM 5. yıl fotoğraf hatırası etkinliğinde fotoğraf kabininde ziyaretçileirmiz eğlenceli fotoğraflarla anı ölümsüzleştirebilirler!

Kutlamalar tabiki bununla sınırlı değil 5 Haziran Pazar günü ise yine saast 1 5.00’da eğlenceli maskot bando ekibi İnegöl AVM’de olacak.

İnegöl AVM 5. yılını sadece etkilikleriyle değil 5. yıla özel düzenleyeceği muhteşem hediye kampanyalarıyla da kutluyor! 5. yıla özel 1 Mercedes CLA, 5 LCD televizyon, 50 bisiklet ve 500 sürpriz hediye kazanma fırsatı veriyor! 75 TL’lik alışveriş yapanlar danışma bankosuna gelip fişlerini işletip bu muhteşem hediyeden birini kazanma şansı yakalayabilir.

 

5 yıldır İnegöl’e renk ve eğlence katan İnegöl AVM’de gelmiş geçmiş en coşkulu haftasonu olacak, İnegöl AVM 5. yılını tüm ziyaretçileri ile beraber kutlayacak!


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.