İnegöl AVM’de bayram var

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl AVM’de bayram var
10 Eki 2017 / Sal 08:39
/ 17.664 Kez Okundu
| |

Alışverişi sosyal yaşamın kalbine taşıyan İnegöl AVM; çocukları mutlu eden etkinlikleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel Zeybek ve Canlı Heykel gösterileri ve sürpriz hediye kampanyası ile Ekim ayında da ziyaretçilerinin yüzünü güldürüyor.


Ferah, mutluluk veren mimarisi, geniş ürün yelpazesi ve eğlenceli aktiviteleriyle 7’den 70’e herkesin tercihi İnegöl AVM, Ekim ayını dopdolu bir program ile karşılıyor.
 
Bu ay AVM ziyaretçileri, Kapı Süsü Atölyesi ile hem yeni bir hobi ediniyor hem de evlerine özel süsler yapıyor. Kurulacak yöresel pazar da ise bölgeye ait en özel ürünleri ve tatları buluyor.
İnegöl AVM bu ay çocukları yine unutmuyor. Kurulacak Kızılderili Köyünü kendi yapacakları özel Kızılderili başlıkları ile ziyaret eden çocuklar, hatıra fotoğrafı çektirerek bu anı ölümsüzleştiriyor. Bilim Atölyesi’nde ise uzmanlar eşliğinde yapılacak deneylerle hem eğlenip hem öğreniyor.
 
AVM’DE BAYRAM VAR
Cumhuriyet Bayramı da İnegöl AVM’de coşkuyla kutlanıyor. 29 Ekim tarihinde gerçekleşecek Zeybek Gösterisi ve Cumhuriyet destanını anlatan canlı heykel şovu ile bayram coşkusu daha da artıyor. Atatürk’ün ölüm yıldönümüne kadar devam edecek Atatürk Fotoğrafları Sergisi ile de Atatürk ve silah arkadaşlarının kıymetli hatırası yad ediliyor.
 
İnegöl AVM, ayrıca düzenleyeceği özel bir hediye kampanyası ile konuklarına sürprizler yapacak. İnegöl AVM’de alışveriş yapan kişilere Powerbank hediye edilecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.