İnegöl AVM’den 14 Şubat Etkinliği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl AVM’den 14 Şubat Etkinliği
13 Şub 2017 / Pzt 17:57
/ 3.936 Kez Okundu
| |

İnegöl AVM haftasonu Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı programıyla hem eğlendirdi hem de kazandırdı! Haftasonu sevdiğine hediye alan ziyaretçilere bir hediyede İnegöl AVM’den geldi. Romantik canlı heykeller sokak müzisyenleri eşliğinde gösterileriyle büyük ilgi topladı.

Açıldığı günden bu yana alışveriş , eğlence, sosyal alanlarıyla hem İnegöl’ün hem de çevre ilçelerin  yaşam merkezi konumunda olan  İnegöl AVM ziyaretçilerine en iyi hizmeti vermeye devam ediyor. Farklı mimarisi, sokakları ve büyük meydanıyla ziyaretçilerin keyifli vakit geçirdiği ,ziyaretçilerine her fırsatta ayrıcalıklar sunduğu İnegöl AVM alışveriş yapan ziyaretçilerini hem eğlendiriyor hem kazandırıyor!

 

Haftasonu İnegöl AVM ziyaretçileri Sevgililer günü kutlamaları ile hem romantik hem de eğlenceli dakikalar yaşadı. Cumartesi günü 14.00’da başlayan “Balonları Patlat Hediyeleri Kap” kampanyasıyla 100 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler özel oluşturulan platformdan balon patlatarak sevdiğine güzel bir hediye kazandılar. Pazar günü ise Romeo ve Juliet’i canladıran Romantik canlı heykeler büyük ilgi topladı, sokak müzisyenlerinin eşlik ettiği canlı heykeller ile ziyaretçiler bol bol fotoğraf çektirdi. Kalp maskotlar ise alışveriş yapan ziyaretçileri eğlendirirken renkli görüntüler meydana getirdi.

 

İnegöl AVM meydanına konumlandırılan fotoğraf kabininde ise ziyaretçiler sevdikleri ile birlikte  romantik ve eğlenceli Sevgililer Günü hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 

İnegöl AVM’nin Sevgililer günü kutlamaları 14 Şubat Salı günü 19.00’da yapılacak dans gösterisi ile devam edecek! Sokak müzisyenleri ise yine alışveriş yaparken kulaklarınızın pasını silecek. Sevgilinize İnegöl AVM’den hem güzel bir hediye alın hem de muhteşem gösterilerimizi kaçırmayın.


inegolonline.com/ haber_diger/DSC_0564.jpg" style="height:300px; width:450px" />


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.