İnegöl Balgöç Derneği 35 yaşında

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Balgöç Derneği 35 yaşında
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Oca 2020 / Cmt 12:34
/ 1.679 Kez Okundu
| |

İnegöl Balgöç Derneği 35. Yıl etkinlikleri kapsamında dernek bünyesinde çalışmalarda bulunan öğrencilere karne hediyesi dağıtıldı.

İnegöl Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği İnegöl Şubesi Genel Sekreteri Avukat Ertan Başdere yaptığı açıklamada derneğe katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

Başdere açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Başta kurucu başkanımız Mümin Gençoğlu olmak üzere; derneğimizin kuruluşundan bu güne kadar emek vermiş ve bu yolda her türlü fedakarlığa katlanmış olan tüm yönetici ve üyelerimize  saygılarımızı sunar aramızdan ayrılanlara Allah'tan rahmet dileriz.”

HEDİYELER DAĞITILDI

Dernek bünyesindeki dansçılara hediyeler dağıtıldığını ifade eden Başdere “İnegöl Bal-Göç Derneği olarak İnegöl’ün kültür mozaiğine katkıda bulunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda İbrahim Ortakçı Cam A.Ş sahipleri olan Ahmet Ortakçı ve Sinan Ortakçı sponsorluğunda dansçılarımıza birer adet kazak ve antrenman t-shirt karne hediyesi olarak verme kararı aldık. Yaptıkları katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu kapsamda hazırladığımız hediyelerimizi çocuklarımız ile paylaştık. “ dedi.

SADECE KÜLTÜR DERNEĞİ DEĞİLİZ

Sadece kültür derneği olmadıklarını belirten Ertan Başdere “Halkoyunları, derneğimiz için bir araçtır, asıl amacımız Sadece bir kültür Derneği olmak yerine önce yaşadığı şehre sonrada ülkesine faydalı bireyler yetiştirmeye çalışmaktır. Bu doğrultuda başta başkanımız sayın Mustafa Kahraman olmak üzere elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Kamuoyunun malumu olduğu üzere halkoyunlarının yanı sıra bale eğitimlerimiz ve resim kurslarımızda son hızla devam etmektedir. Son olarak değerli öğrencilerimize güzel bir yarıyıl tatili dileklerimizi yönetim kurulumuz adına sunuyorum.” Dedi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.