İnegöl Belediye meclisinde flaş gelişme

Erkan Dönmez’in milletvekilliği aday adaylığı için istifa edeceği, belediye meclis üyeliğine ise Nebahat Yılmaz’ın geleceği öğrenildi.

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Oca 2023 / Per 18:13 |
/ 3.032 Kez Okundu
| |
Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediye meclis üyesi Erkan Dönmez’in CHP’den milletvekili adaylığı için, belediye meclis üyeliğinden istifa edeceği öğrenildi.

İDDİALARI DOĞRULADI
Konu hakkında görüştüğümüz Erkan Dönmez milletvekili aday adaylığı için meclis üyeliğinden istifa edeceğini doğruladı.
Erkan Dönmez’in istifası sonrası ise yerine İYİ Parti listesinde bulunan Nebahat Yılmaz’ın meclise gireceği öğrenildi.

İSMAİL KARAMAN BÜYÜKŞEHİR MECLİSİNE GİDEBİLİR
Öte yandan Erkan Dönmez İnegöl Belediyesi Meclis üyeliğinin yanından Bursa Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevinden de istifa edecek. Erkan Dönmez’in istifası sonrası, İsmail Karaman’ın büyükşehir meclisine gitmesi bekleniyor.

NİHAİ KARARI İL SEÇİM KURULU AÇIKLAYACAK
Erkan Dönmez’in resmi istifası sonrası  il seçim kurulu, 2019 yerel seçimlerinde kullanulan oylara göre hesap yapacağı ve nihai kararı açıklayacağı öğrenildi.
 

Duyuru
İnegöl Online mobil uygulaması güncellendi TIKLA HABERLER CEBİNE GELSİN
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.