İnegöl Belediyesi 2019 yılını değerlendirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi 2019 yılını değerlendirdi
#İnegöl | Haber Merkezi
11 Oca 2020 / Cmt 13:18
/ 1.212 Kez Okundu
| |

150.yılını kutlayan İnegöl Belediyesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yıllık değerlendirme toplantısı bu sene kentteki bir otelde gerçekleştirildi. Meclis üyeleri ile daire müdürlerinin katıldığı toplantıda, 2019 yılının değerlendirmesi yapılarak, 2020 projeleri açıklandı.

İnegöl Belediyesi, 2019 yılı değerlendirme toplantısını şehirdeki bir otelde düzenledi. Günü birlik olarak düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Alper Taban, Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile Daire Müdürleri katıldı. 

2019 yılında yapılan tüm projeler ve faaliyetlerin değerlendirilip 2020 yılına ilişkin hedeflerin açıklandığı toplantıda, tüm müdürlükler yıllık faaliyetlerini sunumlarla anlattı.

Başkan Taban’ın selamlama konuşmasının ardından sunumlar gerçekleştirdi. Toplantıda, daha ucuz ve maliyeti düşük olduğu için beton yol uygulamasının tercih edildiği belirtilerek, 3 bin 850 metre beton yol yapıldığını söyledi.

Personel azlığının vurgulandığı toplantıda ayrıca temizlik işleri müdürlüğü aracılığıyla aylık 650 bin TL tasarruf edildiği aktarıldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.