İnegöl Belediyesi İftarda Buluştu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi İftarda Buluştu
 :
/ 1.039 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi çalışanları, 10ncusu gerçekleşen geleneksel personel iftar programında bir araya geldi. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, personele çok çalışmaları gerektiği mesajı verdi. Aktaş, mazeret üretme hakları olmadığını da kaydetti.

İftara Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları Yusuf Şen, Turgay Yel, Gülhan Şahin ve Güngör Sabri Günaydın, bazı meclis üyeleri, daire müdürleri, birim sorumluları ile Belediyenin çeşitli birimlerinde görev yapan personel katıldı.

İftarın ardından bir konuşma yapan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Belediye beşikten mezara kadar hizmet etmektedir. Sosyal belediyeciliğin örneklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Yapılan her hizmette, her arkadaşımızın emeği var. Gürcistan’da, Kosova’da ve Bosna’da iftarlar veriyor ve erzak paketleri dağıtıyoruz. Oralara gidince bu güzel ülkemizde ve şehrimizde yaşadığımız için şükrediyoruz. Şükrederken de çalışarak gayret göstermemiz gerekiyor. Sizlere tavsiyem; performansınızla alakalı olumsuz bir durum içerisine girmeyin. Disiplini bozmuyoruz, aynı şekilde çok çalışmaya devam ediyoruz. Çok çalışmak zorundayız. Birbirimizi sevmek zorundayız. Aynı ağacın meyvesiyiz. Büyük bir aileyiz. Bu yıl, hep birlikte  10'ncu iftarımızı yapıyoruz. Daha nice iftarları beraber yaparız inşallah. Aramızdan emekli olarak ayrılan arkadaşlarımıza da hzmetlerinden dolayı bu gece plaket takdim ediyoruz. Onlara da hayatlarında başarılar diliyorum. Haklarını helal etmelerini istiyorum." dedi.

Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından, belediyenin çeşitli birimlerinden emekli olan 11 kişiye teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.