İnegöl Belediyesi ’kara’ hazır

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi ’kara’ hazır
22 Ara 2017 / Cum 11:51
/ 1.332 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi ekipleri kar yağışı nedeniyle vatandaşların mağdur olmaması için hazırlıklarını tamamladı.

Belediye Başkanı Alper Taban, karla mücadelede kullanılacak iş makinelerini inceleyerek, başkan yardımcısı Adil Kansu'dan bilgi aldı.

Hazırlıkların tamamlandığını belirten Taban şunları söyledi;

Kışın kendini iyiden iyiye göstermeye başladığı bu soğuk günlerde belediye olarak zorlu kış şartlarına hazırız. Belediye olarak kışın en çetin şartlarına karşı tüm hazırlıklarımızı yaptık. Özellikle karla mücadele için gerekli ekiplerimizi kurduk. Çalışmalarımız Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülecek. Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan bütün araç, iş makinası ve işçi personel ile bu çalışmalar yapılacak. 
EKİPMANLARIMIZ
Toplam 36 adet iş makinesi (Kamyon:16 Adet, Kazıcı Yükleyici: 7 Adet(Kazıcı yükleyicilerden 5 tanesine sensorlu kar küreme bıçağı takılmıştır), Yükleyici:2 Adet, Greyder: 2 adet, Tuzlama (otomatik) 2 Adet, Ekip Aracı: 5 adet ve tüm işçilerimiz ile 116 adet mahallemizde karla mücadelemiz aralıksız sürecek. 

HER VARDİYADA 25 KİŞİ
Şehir içinde olumsuz bir durum ile karşılaşılınca acil müdahale de bulunmak için her vardiyada 25 kişi olacak şekilde personelimizle karla mücadeleye hazır olacağız. 
Ayrıca doğu ve batı şantiyelerimiz de dahil oldukları KIRSAL MAHALLELERE acil mücadele de bulunmak için 10 ar kişilik ekipler ile halı hazırda bekleyecekler. 
1300 TON TUZ VE 700 TON KUM
Ekiplerimizin ilçemizin huzuru ve her hangi bir olumsuzluk olmaması için canla başla çalışacağını özellikle belirtmek istiyorum. Bu kapsamda çalışmalarımızın etkili ve verimli olması için şantiyemiz hangarında 1300 ton tuz ve 700 ton kumumuz hali hazırda bulunmaktadır.  

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ İLE BİRLİKTE İŞ BİRLİĞİ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
Ekiplerimiz gece ve gündüz olarak organize edilmiş olup, vatandaşlarımızın mağdur olmaması için büyükşehir belediyemiz ile birlikte iş birliği içinde karla mücadele etkili bir şekilde yapılacaktır. Özellikle dağ mahallelerinde yol kapanmalarına karşı elimizden gelen desteği ve çözümü üreteceğiz.

VATANDAŞLARIMIZDAN ANLAYIŞ VE SABIR BEKLİYORUZ
İlçemiz büyük bir şehir. Bundan dolayı her yere aynı anda ulaşmamız mümkün olamayabiliyor. Vatandaşlarımız; sorunlu yerlere eninde-sonunda ulaşacağımızı bilsinler. O anda karla kaplı o alanda çalışma yok ise; ekiplerimiz muhakkak başka ve önemli bir bölgede çalışma yürütüyor demektir.

İLETİŞİM HATLARIMIZ
Vatandaşlarımız; herhangi bir aksaklık veya olumsuz bir durum ile karşılaştıklarında Alo 153 ile 0530 157 3000 nolu whatsapp hattından bizlere ulaşabilirler. 

HAVA KOŞULLARINA KARŞI DİKKATLİ OLALIM
Son olarak yoğun çalışma ve mücadelemize rağmen; yayaların ve araçlarıyla trafiğe çıkan vatandaşlarımızın şimdiden son derece dikkatli olmalarını rica ediyorum.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.