İnegöl Belediyesi, Kırsal Mahallelere Yatırımlarını Sürdürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi, Kırsal Mahallelere Yatırımlarını Sürdürüyor
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Ara 2023 / Çar 15:15
/ 30.672 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, merkezi yatırımlarının yanı sıra kırsal mahallelere de konfor getirme çalışmalarını sürdürüyor. Kış mevsimine rağmen kar yağışına kadar çalışmalarını planlayan belediye, özellikle yol kaplama projelerine ağırlık veriyor.

Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı köylerde yol kaplamalarına hız kazandıran belediye ekipleri, geçtiğimiz hafta Karahasanlar Mahallesi'nde çalışmalara başlamış, şimdi ise Sülüklügöl Mahallesine odaklanmıştır. Sülüklügöl Mahallesi'nde 4 sokakta toplamda 4 bin m2 parke taşı uygulaması gerçekleştirilecek. Bu çalışmanın tamamlanmasının ardından ise ekipler, Babaoğlu Mahallesinde 1000 m2 parke taşı uygulamasına geçecek.
 
İnegöl Belediyesi, bu kapsamda gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte son bir yılda toplamda 22 kırsal mahallede yol kaplama projelerini tamamlamış olacak. Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger, Sülüklügöl Mahallesinde devam eden çalışmaları bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Yapılan yatırımlarla birlikte kırsal mahalle sakinlerine daha konforlu ve güvenli bir yaşam alanı sağlanması hedefleniyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.