İnegöl Belediyesi o hesaplara dava açacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi o hesaplara dava açacak
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Ağu 2023 / Çar 22:21
/ 18.417 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklamada 2016 yılında hayvan barınağında yaşanan bir olayı yeni olmuş gibi tekrar dolaşıma sokan sosyal medya hesaplarında dava açılacağını açıkladı.

İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklama şu şekilde;

KAMUOYUNA DUYURU
2016 yılında yaşanan barınak görevlisinin yemleme sırasında birbirine zarar veren köpekleri ayırmak amacıyla sadece ses çıkaran gerçek olmayan silahla ateş ettiği görüntüleri sanki yeni yaşanmış gibi lanse edilmesi üzerine açıklama yapılma zorunluluğu doğmuştur.

ESKİ GÖRÜNTÜLER YENİYMİŞ GİBİ LANSE EDİLİYOR 
Söz konusu video 2016 yılına ait olmakla birlikte o dönem ilgili kişi hakkında gereken yapılmış ve işten çıkartılmıştır. Algı yaratmak adına "yeni" yaşanmış gibi videoları paylaşan hesaplar hakkında adli işlem başlatılacaktır. O dönemki haberlere de yansıyan görüntüler hakkında gerekli açıklamalar zaten yapılmış ve kişinin iş akdine son verildiği iletilmiştir.

İNEGÖL'DE MİSAFİR ETMEK İSTERİZ 
Sadece bir kaç saniyelik görüntüyü izleyip zehir zemberek yorum yapan kişileri de bölgenin en donanımlı Bakım Merkezimiz olan  "İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezimizi" ziyaret edip, sokak hayvanları ile ilgili çalışmalarımızı canlı bir şekilde görmelerini öneririz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.