İnegöl Belediyesi’nde Hizmet Seferberliği Sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi’nde Hizmet Seferberliği Sürüyor
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Tem, 2019 / Sal 12:53
/ 1.693 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi, vatandaşların talebi üzerine Turgutalp Mahallesi’nde 3 sokakta yol düzenleme, asfalt ve tretuvar çalışmalarını sürdürüyor.

Modern bir kent oluşturmak ve gelecek nesillere daha düzenli bir şehir bırakmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, vatandaşların taleplerini de program dahilinde yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Turgutalp Mahallesinde; Üniversite, Aşkın ve Özçelik Sokaklarda yol yapım, asfalt ve tretuvar çalışmaları sürüyor.

Yeni oluşturulan sokaklarda zemin sağlamlaştırma çalışmaları tamamlanırken, yapılan çalışma kapsamında; 1 ekskavatör ve 6 kamyon ile 1300 m3 kazı ve 1600 ton dolgu yapıldı. Hummalı bir çalışmanın sürdüğü bölgede, Belediye Başkanı Alper Taban da dün beraberindeki Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ve Turgutalp Mahallesi Muhtarı Beşir Alıç ile alanda incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde gören Başkan Taban, uygulama hakkında bilgiler aldı.

3 sokakta toplam 520 metre bordür ve 800 m2 parke taşı döşendiği ifade edilirken, 350 metre uzunluğundaki 3 sokağa 600 ton asfalt serilerek çalışmanın tamamlanacağı açıklandı. Toplam maliyeti 200 bin TL olan çalışmanın en kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.