İnegöl Belediyesi’nde yeni başkan yardımcıları kim olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi’nde yeni başkan yardımcıları kim olacak
02 Nis 2019 / Sal 14:54
/ 30.202 Kez Okundu
| |

Yeni döneme dair açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, yeni dönemde bazı değişikliklerin olacağının sinyallerini verirken, henüz başkan yardımcılıkları için deklare ettikleri bir ismin olmadığını ifade etti.

Başkan yardımcıları ile alakalı bir açıklamada bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban “Bunları hep itina ile doğru ifadeleri kullanarak cümleleri kurmaya çalıştım. Benim amacım korku salmak ya da arkadaşlarımızın görevlerinde rahatsızlık oluşturma asla değil. Yenilenme tazelenme tabiki olacaktır.  Ben burada oturup bu işin çeteresini de tutmadım. Ancak şu var Alper Taban’da farklı farklı görevlerden gelerek bugün bu görevi yapıyor, Allah nasip etti. Yani biz tüm arkadaşlarımızın yeteneklerine iş kabiliyetlerine güveniyoruz. Bazen dönem dönem değişiklikler yaparak bazen başka arkadaşlarımız görevler alabilir. Müdürümüz olur başkan yardımcımız olur farklı yerlerde görevler alabilir bu çok doğan bir şey. Ben 16 atlık süreçte arkadaşlarımızı tanıma fırsatı buldum. Ben arkadaşlarıma her zaman güveniyorum bazı değişiklikleri yapmak istiyorum inşallah önümüzdeki günlerde çalışacağız değerlendireceğiz. Burada görev değişiklerinde bu arkadaşlarımız yanlıştır kötüdür manası çıkmasın aksine yeni yeni motivasyon kaynakları oluşturup özelliklerine kabiliyetlerine göre başka başka alanlarda değerlendireceğiz.”

HENÜZ DEKLARE ETTİĞİMİZ BİR İSİM YOK

Henüz açıkladıkları bir isim olmadığını ifade eden Taban “Başkan yardımcıları için deklare ettiğimiz basına açıkladığımız bir şey yok, bunlarla alakalı daire müdürlerimiz olsun başkan yardımcılıklarımız olsun yada kurumun içindeki diğer pozisyondaki arkadaşlarımız olsun. Bunların her birini inşallah hazırlıklarını yapmaya başlayacağımız bir döneme girdik. Bunları hızlıca tamamlayıp biran önce plan projeleri hayata geçirmek için mücadeleye başlayacağız. Herkesin gönlü rahat olsun yaptığımız her işi istişarelerle, vatandaşımızın nabzını tutarak ortak akılla hayata geçirmek istiyorum.   Şimdi çalışma zamanı bizlere güvenen ilçe halkına teşekkür ederim.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.