İnegöl Belediyesinden Modüler Saksı Uygulaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesinden Modüler Saksı Uygulaması
31 May 2017 / Çar 15:32
/ 3.307 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesinin gerçekleştirdiği Modüler Saksı uygulaması Süleymaniye Mahallesinde bulunan alt geçitte uygulanmaya başladı.

İnegöl Belediyesinin gerçekleştirdiği Modüler Saksı uygulaması Süleymaniye Mahallesinde bulunan alt geçitte uygulanmaya başladı.

Konu hakkında bilgiler veren İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu “İnegöl Belediyesi olarak 7/24 çalışma prensibiyle hizmet ağımızı şehrimizin dört bir tarafında yayarak,   vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. İnegöl’ü yaptığımız hizmetler ile örnek alınan bir şehir yapma adına mahallelere nefes aldıracak çalışmalarımızla sosyal yaşama hayat veriyoruz. Bu kapsamda şehri rahatlatacak dinlenme mekânları, otopark alanları ve çocuk parkları üretme çabamız ise kentin her alanında artarak devam ediyor.Bugünde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizin Süleymaniye Altgeçidinde uygulamasını yaptığı Modüler Saksı ve dikey bahçe çalışmalarını yerinde incelemek üzere bir araya geldik.
Şehrimizin görselliğine ve estetiğine değer katacağına inandığımız çevre düzenlemesi çalışmalarıyla ve caddelere yerleştirdiğimiz modüler saksılarla İnegöl’ümüze görsel bir güzellik kazandırdığımıza inanıyoruz.”

700 ADET SAKSI
                                                                                                                         “ Uygulamasını yaptığımız bu çalışma ile, İnegöl’de trafik ve insan yoğunluğunun, hareketliliğin daha fazla olduğu caddelerdeki yüksek aydınlatma direklerine, alt geçit ve köprülü kavşaklara toplamda 700 adet modüler saksı yerleştirerek şehrimizin estetik bir görünüme sahip olmasını amaçlıyoruz. Doğal çevrenin korunması ve caddelerin güzel görünmesi noktasında çalışmalar yürüten bir belediye olarak bu çalışma kapsamında Atatürk Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı, Mimar Sinan Caddesi, Ertuğrul Gazi Caddesi, Özdilek Köprülü Kavşağı’ndaki orta refüjde bulunan aydınlatma direklerine dairesel formlu modüler saksılar yerleştiriyoruz. Ayrıca Yenice Köprülü Kavşağı, Özdilek Köprülü Kavşağı, Süleymaniye Alt Geçidi ve Hikmet Şahin Köprülü Kavşağı’nda bulunan köprü tırabzanlarında dikdörtgen formlu modüler saksı uygulaması, AVM Kavşağında ise modüler saksılardan oluşan ağaç modeli uygulaması ile caddelere güzel bir görünüm kazandırıyoruz.”

inegolonline.com/ haber_diger/ inegol_caddeler_cicekleniyor.jpg" style="height:242px; width:450px" />

300 BİN TL MAALİYET

“Görsel bir güzellik kazandırma amacıyla yürütülen çalışmalar, aydınlatma direkleri ve köprü tırabzanlarındaki görünümün de estetik ve renkli olması adına da yapılıyor. Diğer uygulamalardan biri olan Dikey Bahçe çalışması da Süleymaniye Alt Geçidi yan perde duvar kısmında uygulanmakta. Söz konusu uygulamaların belediyemize yaklaşık olarak maliyeti ise 300 bin TL’dir. Halkımızın isteği doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. Modüler Saksı uygulamasının şimdiden şehrimize ve değerli ilçe halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.