İnegöl Belediyesi’nden şehit ailelerine ücretsiz servis hizmeti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi’nden şehit ailelerine ücretsiz servis hizmeti
#İnegöl | Haber Merkezi
23 May 2020 / Cmt 19:35
/ 4.587 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi şehit aileleri ve yakınlarına Ramazan Bayramı’nın birinci günü talep doğrultusunda mezarlıklara ziyaret için ücretsiz servis hizmeti sağlayacak.

İçişleri Bakanlığının Ramazan Bayramı genelgesine göre şehit aileleri ve yakınları sokağa çıkma yasağından muaf tutularak bayramın birinci günü kabir ziyaretlerine gidebilecek. Konu ile alakalı çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, şehit ailelerinin mezarlık ziyaretlerini zahmetsizce yapabilmeleri için talep doğrultusunda ücretsiz servis hizmeti sağlayacak.

YARDIMCI OLACAĞIZ
Konu ile alakalı açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, " Mezarlıklarımıza sokağa çıkma yasağından dolayı ziyaret yapılamayacak. Fakat burada pozitif ayrıcalık şehit ailelerimize yapıldı. Genelgede bu şekilde yayımlandı. Onlar ziyaret edebilecek. Mezarlık ziyareti noktasında bizler de yardımcı olacağız. Aracı olmayıp bizlerden araç talep eden şehit ailelerimize ulaşarak onları ziyaret etmek istedikleri kabirlere götüreceğiz. Bizlere ulaşmak için yine belediyemizin 153 hattını kullanabilirler. Mezarlıklarımızın bakımlarını da arkadaşlarımız rutindeymişiz gibi devam ettiriyorlar. Yine tüm birimlerimizde icapçı arkadaşlarımız hazır vaziyette olacaklar.”


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.