İnegöl Belediyesi’nden sosyal belediyecilik örneği

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi’nden sosyal belediyecilik örneği
09 Mar 2018 / Cum 19:12
/ 5.748 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi 4 aydır kapalı olan İnegöl Devlet Hastanesi kantini ihaleye çıkana kadar akşam saatlerinde ücretsiz çay ve su dağıtacak.

4 aydır kapalı olan İnegöl Devlet Hastanesi kantinleri, yapılacak ihaleyi bekliyor. Kantinlerin kapalı olması nedeniyle en büyük sıkıntıyı hastaneye gelen vatandaşlar yaşıyordu.

İNEGÖL BELEDİYESİ DEVREYE GİRDİ

İhale yapılana kadar İnegöl Belediyesi Devlet Hastanesi kantininde akşam saatlerinde ücretsiz olarak çay ve su dağıtımı gerçekleştirecek.

TEMİZLİK YAPILDI

Öte yandan İnegöl belediyesine ait temizlik ekipleri bugün hastane kantinin olduğu alana gelerek bölgede temizlik yaptı.

BELEDİYECİLİK ÖRNEĞİ

İnegöl Belediyesi’nin yaptığı bu davranış vatandaşların takdirini kazanırken, İnegöl Belediyesi yaptığı hizmetle sosyal belediyecilik örneği sergiledi.

AKŞAM SAATLERİNDE VATANDAŞLAR MAĞDUR OLUYORDU

Özellikle kış ayları olması sebebiyle hasta yakınları dışarıda çay içecek bir bulamadığından dolayı mağdur oluyordu.

PAZARTESİ BAŞLIYOR
Öte yandan belediye yetkililerinden edindiğimiz bilgiye göre belediyenin bu hizmetinin Pazartesi günü 16.00’da başlayacağı öğrenildi.


GECE YARISI BİTECEK
Belediyenin hizmetinin kantin ihalesi gerçekleşene kadar devam edeceği öğrenilirken, ücretsiz çay ve su hizmeti her gün 16.00’da başlayacak ve gece yarısı 00’00’a kadar devam edecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.