İnegöl Belediyesi’nin İstanbul gezileri durduruldu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi’nin İstanbul gezileri durduruldu
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Haz 2019 / Sal 18:34
/ 33.218 Kez Okundu
| |

İstanbul’da gerçekleşen başkanlık seçimlerini Ekrem İmamoğlu’un kazanmasının ardından, İnegöl Belediyesi’nin gerçekleştirdiği İstanbul gezileri, İnegöl Belediyesi tarafından durduruldu.

İnegöl Belediyesi’nin 19 Mart 2019 tarihinde startını verdiği Kuruluştan Fethe İstanbul Kültür Ve Tarih Gezileri İstanbul’daki seçimlerin sonuçlarının açıklanmasının ardından İnegöl Belediyesi tarafından durduruldu.

Önceki akşam geziye gideceklere ulaşılarak; gezilerin bir süreliğine durdurulduğu söylendi. Pazartesi akşamı İstanbul’a yola çıkacak olan İnegöllülere ulaşılarak; gezinin iptal edildiği duyuruldu. 

Edindiğimiz bilgilere göre İstanbul gezisi son olarak seçimin bir gün öncesinde gerçekleştirildi. İstanbul’a gerçekleştirilen son gezi katılımcıları ile İstanbul’da seçim çalışmalarında bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ile İstanbul’da bir araya geldi.

İMAMOĞLU GELDİ ÇALIŞMALAR DURDU

Öte yandan 23 Haziran’da gerçekleşen İstanbul seçimlerinde, Ekrem İmamoğlu rakibi Binali Yıldırım 10 puan farkla geçerek belediye başkanı seçilmişti.
Ekrem İmamoğlu’nun başkan seçilmesinin ardından, İnegöl Belediyesi tarafından İstanbul'a gerçekleşen tüm gezi çalışmaları durduruldu.  

İSTANBUL AYAĞINI İSTANBUL BELEDİYESİ YÜRÜTÜYORDU

Gezide İnegöl Belediyesi’nin İstanbul’a ulaşım ve yolda sandviç hizmeti verdiği, İstanbul ayağının İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildiği öğrenildi.

TABAN KARARI VERECEK

 Antalya’da kampta olan Belediye Başkanı Alper Taban’ın dönüşte konuyu yeniden değerlendireceği ve kararın dönüşte verileceği öğrenildi. İstanbul gezilerinin önümüzdeki hafta tekrar devam etmesi bekleniyor.
 


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.