İnegöl birincileri Okyanus Koleji’nden

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl birincileri Okyanus Koleji’nden
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eki 2019 / Sal 14:15
/ 1.737 Kez Okundu
| |

İnegöl Okyanus Koleji Genel Müdürü Erdoğan Kızmaz yaptığı açıklamada ‘Üniversite sınavlarında iki yıldır öğrencilerimiz Eşit ağırlık alanında İnegöl 1. Olup Boğaziçi Üniversitesini kazandılar.’ dedi.

İnegöl Okyanus Koleji yöneticileri bugün sabah basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldiler.  Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnegöl Okyanus Koleji Genel Müdürü Erdoğan Kızmaz Barış Pınarı harekâtını desteklediklerini belirterek “İnegöl Okyanus Kolejleri olarak sizlerle bir araya gelip, çalışmalarımızı değerlendirmek istedik. Katılımlarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim.Devletimizin sınırımızdaki terörü ve teröristleri yok etmeye yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nı da öncelikle destekliyoruz ve her zaman olduğu gibi devletimizin ve askerlerimizin yanındayız.” Dedi.

ORHAN TOKER OKYANUS KOLEJİ’NDE

Orhan Toker’in Okyanus Koleji’nde göreve başladığını belirten Kızmaz “İnegöl Okyanus Koleji 2016/2017 Eğitim Öğretim yılında İnegöl eğitimine katıldı. 2019/2020 Eğitim Öğretim yılımızla birlikte 4. Yılımıza başlamış bulunmaktayız. Bizler açıldığımız ilk günden bu güne İnegöl de ve Türkiye de eğitimde kaliteyi ve öğrencilerimizin yeteneklerini geliştirmeyi, ülkemizi yaptıkları çalışmalarla ileriye taşıyan nesilleri yetiştirmeyi hedeflemekteyiz. Bu bağlamda yeni eğitim öğretim yılıyla birlikte Anadolu ve Fen Lisesi Müdürlüğüne önceden İnegöl Altın Nesil Koleji, Bursa Emine Örnek Koleji ve İnegöl Bahçeşehir Koleji müdürlüklerinde bulunan değerli eğitimci Orhan TOKER Hocamızla çalışmaya başladık. İnegöl Okyanus Koleji’nin her anlamda gelişimine katkı sağlama adına ülkemizin önemli eğitim danışmanlık kurumlarından Mind UP firmasının sahibi Zafer Polat KOYUNCU hocamızla da kurumsal anlamda çalışmaya başladık.”

İNEGÖL 1.LERİ OKYANUS’TAN

Son 2 yılda Eşit ağırlık alanında İnegöl 1.lerinin Okyanus Koleji’nden çıktığını belirten Kızmaz “İnegöl eğitiminde bilgi yarışması, matematik olimpiyatları, kitap okuma yarışmalarında ve sportif yarışmalarda İnegöl birincilikleri, masa tenisi takımımız bursa ve bölge birinciliği ve Türkiye finallerinde yarıştılar. Üniversite sınavlarında iki yıldır öğrencilerimiz Eşit ağırlık alanında İnegöl 1. Olup Boğaziçi Üniversitesini kazandılar. Okyanus Kolejimizin en önemli farkı olarak ta öğrencilerimizin yeteneklerinin ortaya çıkarılması adına yaptığı faaliyetlerdir. Öğrencilerimiz kendi seçtikleri alanlarda haftalık çalışırlar. Bunlar; gitar, keman, vurmalı çalgılar, satranç, akıl oyunları, piyano, robotik kodlama, görsel sanatlar, yüzme, basketbol, voleybol, futsal, futbol, masa tenisi, dart alanlarında çalışmalar yürütülmekte. Değerlerimiz ile ilgili de aylık çalışmalar planlı bir şekilde yürütülmektedir. İnegöl Okyanus Koleji olarak her alanda en iyi ve en kaliteli olma vizyonumuz doğrultusunda planlamalar yapmaktayız. Bu doğrultuda Türkiye ve Avrupa’nın basketbol devi Anadolu Efes Basketbol Kulübü ile de okulumuz ve tüm İnegöl’de ki öğrencileri de kapsayıcı çalışmalar yapmak adına işbirliği kararı aldık. Cumartesi ve Pazar sabahtan akşama kadar Anadolu Efes Basketbol Kulübün yönlendirdiği hocalarımız nezaretinde basketbol okulu çalışmalarına başladık.” dedi

TURNUVAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Okyanus Koleji’nin İnegöl’deki turnuvaya ev sahipliği yapacağını ifade eden Kızmaz “Cumhuriyetimizin kuruluşunsun 96. Yılı dolayısıyla Türkiye Satranç Federasyonu ve İlçe Temsilciliğiyle birlikte 19-20 Ekim 2019 Cumartesi ve Pazar günü okulumuzda Türkiye Geneli tüm öğrencilerin katılabileceği 4 kategoride Türkiye Satranç Turnuvasına ev sahipliği yapacağız.  Voleybol sporuyla ilgili de yakın zamanda voleybolun Türkiye’de ki Dev Markası ile anlaşmamızı tamamlayıp İnegöl deki tüm öğrencilerimizle birlikte çalışmalara başlayacağız.” Dedi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.