İnegöl CHP’de kılıçlar çekildi! O mesajlar ifşa edildi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl CHP’de kılıçlar çekildi! O mesajlar ifşa edildi
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eyl 2023 / Pzt 15:53
/ 4.877 Kez Okundu
| |

CHP eski İnegöl İlçe Başkanı Kemal Torun’un görevden alınma sürecini sosyal medya hesabından anlatan Bengül Kavlan, mevcut ilçe başkanı Zemci Şahin’in gizliden topladığı imzaları ve whatsapp görüşmelerini ifşa etti.

14 Mayıs seçimler öncesinde CHP ilçe başkanı Kemal Torun görevden alınmış yerine ise Bengül Kavlan atanmıştı.
Seçimler sonrası ise CHP’de gerçekleşen kongre sonrası Zemci Şahin seçimi kazanmıştı.
Kemal Torun’un görevden alınma süreci ve istifaya zorlanması ile alakalı eski ilçe Başkanı Bengül Kavlan sosyal medya hesabından yapılan görüşmeleri ifşa etti.
Mevcut ilçe başkanı Zemci Şahin ile whatsapp üzerinden yapılan görüşmelerde şu ifadeler yer aldı;
B.K  kaç kişi imza verdi
Z.Ş Şuan 8 Tuderde de alacağım
B.K Gönder bir an önce bitsin bu iş
Z.Ş Merhaba bengül bi A4 kağıdına zemci şahini İnegöl ilçe başkanlığına öneriyorum yazıp whatsapptan atabilirmisin.
Z.Ş Zemci şahini İnegöl ile başkanlığına öneriyorum yazıp tel ad soyadını yaz imzala
B.K kaç imza var şimdi
Z.Ş senle 10 olacak
B.K ooo süper yetiyor bir fazla
B.K cılkı çıkmadan bu işin
Z.Ş kimseye geri çektiremezler, yarın istifanı sun 3 4 imza daha alayım sekreterlikte toplantı yapılmadan imzaları sunacağım. İsmet olağan üstü toplayacak yönetimi imza verdiğinde.
B.K gitmez gitmem dedi ben geçen konuştum, bulun imzayı düşürün diyor.
Z.Ş o düşünsün
B.K Bak imza işi duyulmaya başlandı. Birilerini ikna edip imzaları çektirmesinler.
Z.Ş seçimlere gidene kadar atama olmaz ise kayyum olmaz.
B.K hemen seçim olmayacağına göre mecburen kayyım yarın bitsin bu iş en azından onurumuzla sonlandıralım.
Z.Ş 40 gün sonra olağan üstü kongre olur
B.K tamam 40 günde kongreye sen götür
Z.Ş başkanı istifaya zorlayacağım
B.K gitmez dedim  ben
 
Whatsapp görüşmelerini sosyal medya hesabından paylaşan eski ilçe başkanı Bengül Kavlan sosyal medya hesabından şu açıklamaları yaptı
Ben sizin görevden alınmanız için bir yöneticiden imza almadım. Evet İmza verdim kendi özgür irademle çünkü siz o koltuğu hak etmediğiniz gibi o koltuğun gerektirdiği sorumluluğu yapamadığınız için. O süre içerisin de çok iyi gördüm yapmıyacağınızı da. Biz sizi kötünün iyisi diye seçerken hata yapmışız. O zaman aday ol diye bana gelindiğinde keşke sizin listenize lanet olsun yaz diyeceğimi aday olsaydım o gün.
 
Asıl konuya geleyim sizin görevden alınmanız için imzaları kim toplamış Whatsapp yazışmaları ile görün artık. Bu güne kadar susmayı tercih ettim, ahlakım gereği, parti içi meseleler dedim, kol kırılır yen içinde kalır dedim, partimi ve partilileri kamu oyunda mağdur etmemek için  ama siz bunların hiç birini hak etmiyorsunuz.
Gerçekten yeter o at gözlüğünü bir kenara atın artık sizin için imzaları kim toplamış bir bakın. O imzayı toplayanları sizin değiminiz ile ( Beni feto taktiği ile kimse görevden aldıramaz) artık görün sizi feto taktiği ile kim aldırmış. Yönetimde ki hiç kimse sizinle çalışmak istemedi bunu görmek istemediniz. Ben bunları sizinle defalarca konuştum arkanızdan iş çevirmedim, İnegöl ilçe kongresinde destek verdiklerinizin gerçek yüzünü siz de bana kaç kere anlattınız ama bunları bile bile aynı oyuna geldiniz. Sizi ne Bengül KAVLAN ne geçmiş dönem il başkanım İsmet KARACA nede yarın öbür gün görevi teslim edecek il başkanım Turgut ÖZKAN görevden aldı. Aylar öncesinden yönetimin düştüğünü taptığınız vekiliniz size söylemiş olmasına rağmen siz başkanılık oynadınız.  13 Ağustos da  sizin ilçe başkanı yapmak için mücadele verdiğiniz ve şu anda ilçe başkanı olan kişinin topladığı imzaların sonucu yönetiminiz düştü.
Hani bir yönetim kurulu toplantısında tüm yönetim kurulu size senle olmuyor bu iş onurunla git görevi sağlık nedenlerin diyerek bırak bir bahane bul dendiğinde  demiştiniz ya ben gidersem benden sonra başkanlık yapacak kimse yok diye. İşte benim ve yönetim kurulu arkadaşlarımın o koltuğa oturduğumuz  günden bu güne kadar başkanlığın ve yöneticiliğin nasıl yapılması gerektiğini gösterdiğimizi  söyleyen ve bizi bu konuda taktir eden tüm dostlara sorabilirsiniz.
İlçe delegesi olmak için birilerinin güdümünde Parti'ye konum atılarak gelenlere yada biyat eden etnik kimlik ve mezhecılik yapanlara değil amaa.
 
Size küçük bir tafsiye her bulduğunuz mikrofona çıkıp saçma sapan bilip bilmeden bir şeyler anlattığınızı sanıyorsunuz ya dün yaptığınız gibi. Oysa orada herkes sizin kürsüden inmeniz için sizi yuhladi bağırdı sizi alkışlıyarak protesto etti. Amaaa siz onu bile anlıyamadınız.
 
Not: Bu fragman dı devamı yeri geldikçe gelecek.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.