İnegöl Derbisi Kurtuluş’un

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Derbisi Kurtuluş’un
30 Eki 2016 / Paz 20:04
/ 679 Kez Okundu
| |

Süper Amatör Lig’de Kurtuluşspor, İnegöl derbisinde Yenicespor’u mağlup etti. 2 temsilcimiz haftayı puansız kapatırken, Kafkasspor rakibini 3-0 yendi.

Süper Amatör Ligde, hafta sonu nefes kesen maçlar oynandı. İnegöl derbisinde Kurtuluşspor, Yenice’yi yenerken, Karadeniz Güven ile Doğanspor rakiplerine mağlup oldu. Sezona kötü başlangıç yapan Kafkasspor ise farklı kazandı. 
DERBİ KURTULUŞ’UN
İnegöl derbisinde Kurtuluşspor ile Yenicespor Cumartesi günü karşı karşıya geldi. Kurtuluş sahasında oynanan mücadele mücadele Sarı Kırmızılı takımın 3-2 galibiyetiyle sona erdi. 
Keles’te oynanan maçta Doğanspor, Keles Gençlik ile mücadele etti. 8 golün atıldığı mücadeleyi ev sahibi Keles Gençlik 5-3 kazandı. 
KAFKAS FARKLI
Millet Mahallesi’nin konuğu olan Karadeniz Güvenspor, rakibine 1-0 yenildi. Gemlik Sahası’nda ise Kafkasspor, Çotanakspor ile 3 puan mücadelesi verdi. Maçı Kafkas Kartalı, 3-0 kazanırken golleri 43. dakikada Osman 58. dakikada Yusuf ve 90. dakika da Şerif attı.
1. AMATÖR KÜMEDE KISIR HAFTA 
1. Amatör kümede ise Akhisar Demirspor-Gençlergücü ile İsaörenspor-Yeniköyspor maçlarında gol sesi çıkmazken, Alanyurtspor Orhaneli’ne 6-1 yenildi. Doğugücü ile Harmancık ise 1-1 berabere kaldı.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.