İnegöl Devlet Hastanesi’ne bağışlar sürüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Devlet Hastanesi’ne bağışlar sürüyor
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Nis 2020 / Cmt 12:27
/ 8.596 Kez Okundu
| |

Koronavirüs salgını ile yoğun bir mücadele veren İnegöl Devlet Hastanesi’nin ihtiyaçlarını karşılayacak bağışlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Kayaoğlu Beko Ticaret bağışlarda bulundu.

Koronavirüs salgını nedeniyle yoğun mücadele veren sağlık personelleri için bağışlar devam ediyor. İnegöl’de bulunan Kayaoğlu Beko Ticaret firması sahibi Tolga Kaya’nın girişimleri ile BEKO genel merkezinden İnegöl Devlet Hastanesi’ne 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet kurutma makinesi, 1 adet kahve makinesi 4 adet çay makinesi bağışlandı.

Bağışlar hakkında memnuniyetini dile getiren İnegöl Devlet Hastanesi Koruma Derneği Başkanı Yasin Altuntepe “Sağlık personelimizin kıyafetlerinin dezenfekte edilmesi için çamaşır makinesi ve kurutma makinesi ihtiyacımız vardı. Bu konuda görüştüğümüz Tolga Kaya bey isteklerimizi kırmayarak BEKO firmasının genel merkezi ile görüştü. Görüşmeler sonucunda hastane personelinin kullanımı için 1 adet buzdolabı, 1 adet çamaşır makinesi, 1 adet kurutma makinesi, 1 adet kahve makinesi 4 adet çay makinesi bağışı yapıldı. Ben şahsım ve ilçe halkı adına Tolga beye çok teşekkür ederim. Duyarlı olan esnafımızdan ve milletimizden Allah razı olsun.” İfadelerini kullandı.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.