İnegöl Doğa Koleji’nden borç açıklaması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Doğa Koleji’nden borç açıklaması
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Ara 2019 / Pzt 11:11
/ 14.372 Kez Okundu
| |

Son günlerde öğretmenlere maaşlarını ödeyemediği için gündeme gelen Doğa Koleji okulların ile alakalı İnegöl Doğa Koleji’nden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada hiçbir kuruma yada öğretmene borcumuz bulunmamaktadır denildi.

İnegöl’deki okullarında her hangi bir sıkıntının olmadığı eğitimin devam ettiği ifade edilen yazılı açıklamada her hangi bir kuruma yada öğretmenlere bir borçlarının olmadığı belirtildi.

İnegöl Doğa Koleji Kurucuları Yusuf Ayaz ve Gökhan Çalışkan imzasıyla yayınlanan yazılı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

2013-2014 eğitim-öğretim yılında eğitim hayatına başlayan kurumumuz kalitesine ve ciddiyetine inandığımız ve inanmaya devam edeceğimiz (Asist Eğitim Kurumları) Doğa Koleji çatısı altında Franchise Anlaşması ile eğitim-öğretim birlikteliği anlaşması yapmıştır.

Eğitim sisteminde ayrıcalıklı eğitim modeliyle ülkemizin çehresini değiştirmiş ve eğitimin lideri olmuş Doğa Kolejinin basında genel merkeze bağlı bazı kampüslerinde yaşanan sıkıntıların tüm Doğa kampüslerinde yaşanıyormuş gibi yansıtılması bizleri üzmüştür. İnanıyoruz ki sıkıntı yaşayan bazı kampüslerimiz de en kısa sürede bu sıkıntılarını aşacaktır.

Basında yansıtılan sorunlar İnegöl Doğa Kolejini kapsamamakta olup 102 öğretmen ve çalışanımıza karşı sorumluluklarımızı yerine getirmekteyiz. Resmi kurumlara ve personelimize karşı gecikmiş herhangi bir borcumuz bulunmamakta ve bu konudaki hassasiyetimiz devam etmektedir.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Doğa Koleji İnegöl Kampüsü olarak öğrencilerimiz için eğitim öğretim kalitemizden ve ciddiyetimizden ödün vermeden çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.