İnegöl Dönüşü Dayak İddiası

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Dönüşü Dayak İddiası
30 Oca 2016 / Cmt 16:38
/ 2.218 Kez Okundu
| |

ZTK’nda İnegölsporu eledikten sonra önce İstanbul, oradan da Kayseriye dönen Kayserisporda, Teknik Direktör Tolunay Kafkas hakkında şok bir iddia ortaya atıldı.

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas ile Fas asıllı oyuncu Youness Mokhtar arasında şok bir olay yaşandığı ve deneyimli teknik adamın Kayseri'ye kadar gelen ancak sözleşme imzalamaktan vazgeçen oyuncu ve abisine dayak attığı iddia edildi.

ABİMİN SURATINA VURDU

Mokhtar, Kayseri Havalimanı'nda yaşandığı öne sürülen olayı şöyle anlattı: "Tolunay Kafkas gelir gelmez abimin suratına yumruk attı. Abim de kendisini savunmak için onu itti ve ortalık bir anda karıştı. Bu sırada benim de kafama vurdu. Şok oldum, çok şaşırdım. Böyle bir şey olabileceği aklımın ucundan bile geçmezdi. Neyse ki polisler araya girdi. Hayatımda böyle bir şey duymadım bile."

KULÜP YALANLADI

Kayserispor Basın Sözcüsü ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız ise, havaalanında karşılaştıkları Youness Mokhtar ile ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Yıldız, "Mokhtar ile ilgili sözlü ya da fiziki bir olay yaşanmadı" dedi.

Yıldız, havaalanındaki bu karşılaşma ardından ortaya asılsız iddiaların atıldığını belirterek şöyle dedi:

"İnegöl'ü 2-0 yendiğimiz maç sonrası, İstanbul'dan uçakla Kayseri Havaalanı'na geldik. Havaalanında Youness Mokhtar ile karşılaştık. Neden mukavele imzalamadığını sorduk. O da, kendisiyle ilgili şartların gerçekleşmediğini söyledi. Daha sonra, o ülkesine döndü. Biz de tesislerimize döndük. Kendisine yönelik herhangi sözlü ya da fiziki bir olay yaşanmadı. Bunu ortaya atanları kınıyoruz."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.