İnegöl durdu, Erciş atağa geçti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl durdu, Erciş atağa geçti
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eyl 2022 / Cum 15:11
/ 5.331 Kez Okundu
| |

İnegöl’de il olma kampanyası ile alakalı hiçbir hareket edilmezken Van’ın Erciş ilçesinde il olmak için imza kampanyası başlatıldı.

İnegöl’ün il olma hayali yıllardır devam ederken, bu konuda atılan adımların saman alevi gibi sönmesi ise dikkatlerden kaçmıyor.
Geçtiğimiz aylarda Kent Konseyi Öncülüğü’nde bir girişim olmuş bu toplantı sonrası bazı vatandaşlar bireysel olarak araçlarına 82 İnegöl temsili plakalar takmıştı. Yapılan bu girişim ulusal gündeme taşınırken bu hareket kısa sürede sona erdi.

PANKARTLAR TOPLATILMIŞTI
Daha öncede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2016 yılında Hacı Sevim Mesleki Eğitim kampüsünün açılışı için İnegöl’e geldiğinde İnegöl’ün il olması için getirilen pankartlar miting alanına sokulmamıştı.

İNEGÖL’ÜN İL OLACAĞINI AÇIKLAMIŞTI
Cumhur ittifakı ortağı MHP Bursa Milletvekili ve Parti Genel Sekreteri İsmet Büyükataman 2023 yılında İnegöl’ün 100 il 1000 ilçe projesi kapsamında il olacağını söyleyerek müjde vermişti. Bu müjde ile alakalı MHP İnegöl İlçe Teşkilatı dosya hazırlamış Büyükataman’a takdim etmişti.

İNEGÖL’ÜN YAPAMADIKLARINI YAPTILAR
İnegöl’de birlik ve beraberlik sağlanamazken Van’ın 175 bin nüfuslu Erciş ilçesinde Erciş İl Olsun komisyonu kuruldu. Komisyonun ilk icraati de imza kampanyası başlatmak oldu. Başlatılan imza kampanyasına da ilk desteği Şehirde bulunan Sivil Toplum Örgütleri, Muhtarlar ve işadamları verdi.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.