İnegöl firmalarına fuar oyunu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl firmalarına fuar oyunu
#İnegöl | Haber Merkezi
15 Eki 2020 / Per 20:19
/ 13.629 Kez Okundu
| |

İnegöllü firmalara fuar oyunu... Ocak ayında düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarının ertelendiğini ve Ağustos ayında düzenleneceğini belirten CNR, firmaları kendisinin düzenleyeceği fuara çekmeye çalışıyor. MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, 26-31 Ocak 2021 tarihleri arasında düzenlenecek fuarın ertelenmediğini belirterek, “Yapılan fuarla bizim bir ilgimiz yok.” dedi.

Türkiye’nin en büyük uluslararası mobilya fuar organizasyonu olarak bu yıl tek çatı altında birleşen Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı, 26-31 Ocak 2021 tarihleri arasında eş zamanlı olarak Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile Yeşilköy Fuar Merkezinde gerçekleşecek.

 

Mobilya Dernekleri Federasyonunun (MOSFED) organizasyonuyla MOS Fuarcılık tarafından düzenlenecek organizasyon, 120 bin metrekare alanda hayata geçirilecek ve 500’den fazla katılımcı firmaya da ev sahipliği yapacak.

 

İNEGÖLLÜ FİRMALARA FUAR OYUNU

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneğinin de (MOSDER) katkı vereceği fuarın hazırlıkları sürerken; CNR İstanbul Fuarcılık şirketi, fuara gölge düşürecek çalışma içerisine girdi. Fuara katılacak İnegöllü mobilya firmalarını arayan şirket, Ocak fuarının ertelendiğini ve fuarın 03-08 Ağustos 2021 tarihlerinde yapılacağını söylüyor.

 

Bu yıl 17'ncisi yapılacak Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarının belirlenen tarihte yapılacağını ve ertelemenin söz konusu olmadığını dile getiren Mobilya Dernekleri Federasyonu (MOSFED) Başkanı Ahmet Güleç, firmalara fuar uyarısında bulundu.

 

26-31 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacak fuarın Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ile Yeşilköy Fuar Merkezinde eş zamanlı olarak gerçekleşeceğini aktaran Güleç, “Fuarımızı belirlenen tarihte gerçekleştireceğiz. Düzenlenecek fuar metre kare olarak Avrupa’nın en büyük fuarı olacak. Diğer fuarla bizim bir ilgimiz yok.

 

Firmalarımız fuara en iyi şekilde hazırlanıyor. 12 milyar dolarlık üretim hacmi ile dünyanın 8. büyük ihracatçısı olan Türk mobilya sektörü, 6 basamak birden yükseldi ve bugün dünyanın 8’inci büyük ihracatçısı olmaya hak kazandık. Biz bu başarı hikayesinin devam etmesini istiyoruz. 2023 hedeflerimizden vazgeçmiş değiliz. Dünyanın beşinci büyük üretici olma hedefiyle çalışıyoruz. 200 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Dünya pazarından daha fazla pay almak için çalışacağız. İhracat milli görevimiz.” dedi.

 

TÜRK MOBİLYASINDAN GÜÇ BİRLİĞİ

MOSDER Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı da 2021 yılı Ocak ayında gerçekleşecek büyük buluşma için katılımcı markaların şimdiden hummalı bir çalışma içerisinde olduklarını dile getirirken dernek olarak 60 üye firmaları ile birlikte fuara katılacaklarını belirtti.

 

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarının MOS Fuarcılık organizasyonu ile tüm mobilya sektörünü tek çatı altında toplayacağını belirten Balcı, fuarda görücüye çıkacak yüzlerce ürünün dünyanın dört bir yanından gelen alıcılarla buluşacağını söyledi.





Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.