İnegöl Halk Eğitimi Merkezi'nden ‘’Geri Dönüşüm Oyuncak Sergisi’’

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Halk Eğitimi Merkezi'nden ‘’Geri Dönüşüm Oyuncak Sergisi’’
#İnegöl | Haber Merkezi
25 Nis 2022 / Pzt 17:47
/ 737 Kez Okundu
| |

İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından ‘’Geri Dönüşüm Oyuncak Sergisi ‘’ açıldı. Tamamen geri dönüşüm ve atık malzemelerin değerlendirilmesi ile yapılan oyuncaklar büyük beğeni topladı. Bu oyuncaklar açılan el sanatları Kurslarındaki kursiyerler ve öğretmenler tarafından yapıldı.

Sergi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ,Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit Şube Müdürü Halil İbrahim Zengin ,Okul Müdürleri ,Kurum Öğretmenleri ve çok sayıda Katılımcının bulunduğu tören ile açıldı. Sergide yer alan oyuncakların bazılarının nostaljik oyuncaklar olması ve çeşitliliği dikkat çekti.

         İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru; 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kapsamında Halk Eğitimi Müdürlüğümüz tarafından ‘’Geri Dönüşüm Oyuncak Sergisi’’ Düzenlenmesi bu günü daha da özel bir gün haline getirmiştir. Tamamen atık malzemelerden yapılan sergideki oyuncaklar İnegöl  İyilik Hareketi Derneği tarafından dağıtılacaktır. Hepsi birbirinden güzel ve çocukların beğenerek oynayacakları bu güzel oyuncakları yapan ve  emeği geçen herkesi tebrik ediyor teşekkür ediyorum dedi.

      İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ömer Göktürk ; El sanatları kurslarımızda ki kursiyerlerimiz ve öğretmenlerimiz  23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kapsamında, tamamen atık malzemelerden çocuklarımız için oyuncaklar yaptılar. Bu oyuncakların özellikle atık malzemelerin değerlendirilmesi ile yapılması ve geri kazanılması çok önemli . oyuncaklardan bazıları bizleri çocukluğumuza götürdü. Hepimizin çocukken mutlaka bir kez bile olsa oynadığımız oyuncakların yanı sıra bazıları ise güncel tasarımları ile dikkat çekti. Bu sergi sonunda ürünlerimiz İnegöl İyilik Hareketi Derneği tarafından dağıtılacaktır.  Serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm kursiyer ve öğretmenlerimiz tebrik ediyorum.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.